DAS BOOT watches

Zagor

Super Moderator
Staff member
Posle vise od 30god. od premijere cuvenog filma Das bootDas-Boot.jpg istoimeni brend se 2012g. predstavio na Baselworldu pod sloganom DIVERS WATCHES FOR REAL MEN. Brend Das boot je nastao saradnjom MONTRES CHARMEX SA i BAVARIA SONOR(nosilac prava imena) i trenutno su zastupljeni sa tri modela- THE CAPTAIN-DATE(Ronda cal.515 date)WR 200m, THE CAPTAIN-CHRONO (Ronda cal.5030 chronograph)WR 200m i KIDS SWORDFISH(Citizen 2115 date) WR 100m. Sto se tice cena nisam uspeo da pronadjem. das boot 1.jpg das boot 2.jpg das boot 3.jpg date.jpg chrono.jpg kids.jpg

Zagor, za predstavljanje:congrats:
Satovi su cini mi se samo marketinski trik i nemaju nikakve veze sa podmornicom.
Zaista nema podataka o ceni.

Genijalan film; gledao sam ga BAREM 20ak puta do sada.
Ali sat je smijeh..

Doduše; postoji OGROMNA subkultura sljedbenika filma ovdje; majice, kape, rekviziti.. Stoga me sat ne čudi

fisch-tshirt-vorne.jpg

Izgleda da je brend nastao kao pocast filmu koji je kako rece Diaboliq genijalan.E posto sam veliki ljubitelj filmova na temu world war 2 a Das boot jedan od top 10 u tom rangu,mislim da kako god modeli deluju treba ih videti.

Satovi me ostavljaju ravnodušnim, verovatno nemaju nikakve veze sa filmom, koji je zaista jedan od najboljih filmova o podmorničkom ratovanju! Bez obzira što se radi o zloglasnim nemačkim U podmornicama koje su nanele ogromnu štetu i puno straha saveznicima, film je genijalna priča o istrajnosti i snazi običnih malih ljudi uvučenih u rat mimo svoje volje, kako je uglavnom u svim ratovima, i prosto moraš da navijaš za njih! Poseban lik je kapetan, prototip pravog vojnika i čoveka koji obavlja svoj posao ali nije zadojen nacističkom ideologijom.

Satovi su stvarno losi a najbolji film o WW2 je ubedljivo, Valter brani Sarajevo!!! :)
Ne daj Boze da smo onda imali podmornice!!!! Das Boot bi izgledao kao deciji vrtic! :)

Back