Diesel sat - Preporuka za kupovinu

Becko, živ i zdrav bio i dobrodošao na forum.
Diesel, hmmmm, nije to baš pravi sat - više je gadžet... Ali ako ti se baš sviđa, onda ok. Mi svi nosimo ono što nam se sviđa, to je suština. Ako si voljan da malo iščitaš forum, skapiraćeš brzo cake uvezi satova. A što se ponude tiče pogledaj Sense na primer. Pozdrav.

Hvala na brzom odgovoru. Pa imam vec dugo Esprit sat koji sam dobio na poklon, nego eto mislio da uzmem jos jedan a ovaj mi se bas svideo pa eto rekoh da pitam, cini mi se nije los. I posto se ne razumem nesto previse, ova firma BPM satovi je pouzdana i sigurno je uzimati preko njih?

Zaboravih da te pitam, jel si video dimenzije tog sata 67 mm x 59.5 mm, to je ogromno,
jos malo pa zidni sat;)
Znam da se ukusi razlikuju, ali to je bas mnogo.

Auuu sat jeste velik i najverovatnije odustajem od njega. Eto resio da uzmem novi sat i malo gledao po internetu i naisao i on mi se svideo ali sad kad malo bolje pogledam nije to to. Recimo da imam budzet nekih 10.000 dinara, sta bih mogao da uzmem dobro za te pare, imate li preporuku neku posto se bolje razumete. HVala unapred

Sa Diesel modnog sata na peticu....to bi bio obrt.:w00t: Za početak neka pogleda Casio i Festina ponudu, mislim da Festina ima glomaznih i modernih satova za manje para, sasvim solidnog kvaliteta.

Becko, napisi nesto vise o tome kakav sat trazis.
Automatik ili kvarc, hronograf ili ne, precnik,...

Zaboravih da te pitam, jel si video dimenzije tog sata 67 mm x 59.5 mm, to je ogromno,
jos malo pa zidni sat;)
Znam da se ukusi razlikuju, ali to je bas mnogo.

Samo mi nije jasno za ciju ruku je pravljen ovaj sat ja nisam ni vidio nikada sat veci od 50mm, osim zidni naravno:D,
mozda za nekoga ko ima ruku kao Arnold Schwarzenegger ma i njemu bi bio preveliki.

Samo mi nije jasno za ciju ruku je pravljen ovaj sat ja nisam ni vidio nikada sat veci od 50mm, osim zidni naravno:D,
mozda za nekoga ko ima ruku kao Arnold Schwarzenegger ma i njemu bi bio preveliki.
Pre će biti da je pravljen za pripadnike LGBT populacije ili one koji prate takvu modu ;)
diesel-934x599.jpgMen-Watches-20111213-176.jpg

Mi obični muškarci, ne volimo mnogo da se kinđurimo (bez uvrede ako ima LGBT članova), više nam odgovara nekakav vintaž ili klasičan sportski dizajn....:)

Back