HADzI DALIBOR New member Dec 18, 2013 #1 Još jedna LE od Doxe: Meni je 'nak.....zanimljiv al' ništa posebno.
М Милан Милановић Banned Dec 18, 2013 #3 špijunka tu i tamo ali ovaj most ga mnogo ruži, to imaju replike često....kad su doxa diveri, meni su svi savršeni
špijunka tu i tamo ali ovaj most ga mnogo ruži, to imaju replike često....kad su doxa diveri, meni su svi savršeni
HADzI DALIBOR New member Dec 18, 2013 #4 http://www.doxa.ch/WD140AWP/WD140Awp.exe/CTX_6836-8-uDJWZSImVW /PAGE_COLLECTION_HEADER/SYNC_389382406 Evo da baciš pogled(samo klikni na OK)
http://www.doxa.ch/WD140AWP/WD140Awp.exe/CTX_6836-8-uDJWZSImVW /PAGE_COLLECTION_HEADER/SYNC_389382406 Evo da baciš pogled(samo klikni na OK)
М Милан Милановић Banned Dec 19, 2013 #5 ovaj sam cini mi se njega uzivo video, 800evra nov kosta, po meni, odlicna kupovina steta za jedan takav brend sto je toliko postao nezastupljen, SUB kolekcija divera, jednu od najboljih divera na svetu
ovaj sam cini mi se njega uzivo video, 800evra nov kosta, po meni, odlicna kupovina steta za jedan takav brend sto je toliko postao nezastupljen, SUB kolekcija divera, jednu od najboljih divera na svetu
eee Super Moderator Staff member Dec 19, 2013 #6 Ima li razlike izmedju www.doxa.ch i DOXA WATCHES SWISS MADE WATCHES since 1889 l Clive Cussler Edition | SUB 1200T PROFESSIONAL DIVE WATCH !!NEW model!! ono što je meni upalo u oko DOXA Watches : Swiss Made Luxury Watches since 1889 i DOXA the SUB 4000T - Sharkhunter na švajcarskom sajtu ne piše da je limitirana verzija. A osim toga, američki prodaje samo ove nazovi stare modele.
Ima li razlike izmedju www.doxa.ch i DOXA WATCHES SWISS MADE WATCHES since 1889 l Clive Cussler Edition | SUB 1200T PROFESSIONAL DIVE WATCH !!NEW model!! ono što je meni upalo u oko DOXA Watches : Swiss Made Luxury Watches since 1889 i DOXA the SUB 4000T - Sharkhunter na švajcarskom sajtu ne piše da je limitirana verzija. A osim toga, američki prodaje samo ove nazovi stare modele.
Shmizla Administrator Staff member Dec 19, 2013 #8 Moram da pridodam... Na ovom modelu mi se dopadaju carbon-fiber detalji na koroni i narukvici. To im je zanimljiva ideja tj. kombinacija.
Moram da pridodam... Na ovom modelu mi se dopadaju carbon-fiber detalji na koroni i narukvici. To im je zanimljiva ideja tj. kombinacija.
HADzI DALIBOR New member Dec 19, 2013 #10 Ih Gaga........đe nađe 'vaku sliku? Jedva mi stade na ekran!