Dzepni satovi Kraljevine Juge by Librenjak

Librenjak

New member
5 zenitha(od toga 4 zenitha iz kraljevine- 2 zelljeznicarska,jedan obicni,jedan petkovic/ 2 sa orlom-jedan iz 57klase,drugi samo s orlom),te jedan zenith Jdz
3 longinesa - jedan zeljeznicarski,jedan iz 56 klase,jedan antonijevic zeljeznicarski
Billodes sa poklopcem i tavannes-takodjer kraljevina

Zasad toliko ....kolekcija raste polako ali sigurno......
svi satovi u funkciji sa savrseno ocuvanim kucistima i brojčanicima.....

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    219.6 KB · Views: 438
  • image.jpg
    image.jpg
    234.6 KB · Views: 971
Zdravo, dobrodošao na forum (ukoliko gledamo prvi post). Stvarno imaš zanimljive primerke satova. :thumbup: Bilo bi dobro da ih uslikaš ponaosob i malo bliže. Verujem da bi to svakako bilo zanimljivo i ostalim članovima. Pozz!

Dobrodošlica i od mene.
Odlična kolekcija.
Bilo bi zanimljivo da nam kažeš da li nosiš ručni sat?

Clan sam vec neko vrijeme,ali nisam sudjelovao u raspravama ni postavljao slike.
Imam jos nekoliko dzepnih ali nevezano za ovo razdoblje i regiju.
Rucne ne nosim i ne skupljam,dzepni mi imaju neku čar jer ih je sve manje i vise se ne koriste.
pozdrav svima,hvala na pohvalama.Ovih dana cu postaviti slike izbliza svakog primjerka.

Jedan od krivaca što se kolega Libernjaka zarazio džepnim satovima i to baš ov tematike sam ja.
Pošto sam odlučio ići samo na vojne satove a i budžet mi je loš u zadnje vrijeme veseli me da je kolega uspio nabavit satove koji su i moja želja u kolekciji jednog dana (sanjam jedan prekrasan Zenith Petković dobro očuvan).
Nadam se da će kolekcija rasti i da satovi neće na kraju završit vani negdje bila bi to šteta jer ovi satovi dio su naše povijesti.

Istina,Pero me svojom kolekcijom zarazio......odlucio sam se na ovo doba i podrucje jer su iz nase povijesti......hvala svima na pohvalama!

Bilo bi lepo druziti se sa vama dvojicom, mozda se taj vrus lako prenosi.
cestitke na fantasticnoj kolekciji!

Najgore je započeti,i kad počinjete s kupovinom satova poslušajte mene luda,kupujte sve ispravne i donekle očuvane satove koji vam se povoljno ponude idite prvo na kvantitetu,s vremenom će dolaziti bolji satovi u kolekciju i uvijek će postojat mogućnost zamjene il prodaje lošijih satova za neku novu prinovu.Ja sam tako radio i sada imam u kolekciji oko 100 satova među kojima ima velik broj jako kvalitetnih i rijetkih satova (samo da napomenem da su džepni satovi skup hobi i dobro je s vremenom skupljat satove samo jedne tematike,ja sam se zbog njih odrekao i mobitela dobrih i puno drugih stvari al sve mi se to višestruko isplatilo) većinom vojni i vojnog stila te povezanih s vojskom.

Back