Novi sistem LAJKOVANJA na forumu
Drage moje i dragi moji,
zadovoljstvo mi je da vam predstavim revolucionarni sistem lajkovanja na forumu. Koliko mi je poznato ovakvo nesto za sada ne postoji ni na jednom domacem forumu!
U pitanju je potpuno redizajnirana integracija foruma za popularnim drustvenim mrezama, prvenstveno Facebook-om.
Kako funkcionise i sta cini ovu novinu:
"Likes Tree" - Ili po naski Stablo Lajkovanja reprezentovano u vidu velikog tastera koje se nalazi na pocetku svake teme, a koje mozete videti na sledecoj slici:
Ovo stablo potpuno redefinise nacin interakcije ljudi sa forumom! Omogucava potpuni pregled lajkovanih komentara u okviru neke teme, pa tako imate brz pregled onih poruka koje je vecina citalaca oznacila kao najkorisnije sto vam moze ustedeti puno vremena pri krstarenju forumom posebno pri pregledu ogromnih tema.
Ova funkcionalnost predstavlja novu paradigmu jer omogucava ljudima da izvuku maksimalnu kolicinu informacija uz minimalno utroseno vreme!
Primer teme u kojoj mozete videti kako ovo funkcionise:
http://www.svetsatova.com/forum/f67/koji-sat-nosite-danas-2848.html
Unapredjen sistem deljenja informacija na drustvenim mrezama:
Sadasnji sistem deljenja je unapredjen i nalazi se zajedno za Like linkom u donjem desnom uglu svake poruke u vidu pop-up prozora iz kojeg trenutno mozete izabrati bilo koju od ponudjene dve opcije drutvenih mreza: Facebook i Twitter.
Takodje vam skrecem paznju na novi Sidebar na naslovnoj strani foruma u kojem imate brz pregled lajkovanih tema i poruka.
Nadam se da vam je ova opcija barem upola zanimljiva onoliko koliko je meni zanimljiva i zamolio bih vas da sto vise lajkujete i delite (sharujete) informacije jer ce to pomoci svima nama da sto lakse pronadjemo najzanimljiviji sadrzaj na forumu.
Pozdrav!