Festina F 16286

Pozdrav Nikola...;)
Lep sat...Jesi li nazvao BPM i pitao da li mogu da ga naruce, posto ga nemaju na lageru, mislim da im to ne bi bio preveliki problem, posto je i njima to u interesu...Sto se tice tvog pitanja, Beric satovi imaju u ponudi Festina satove, mada pomenuti model nisam video da imaju u ponudi.;)

Ni na jednom ni na drugom sajtu nema modela koji mi treba, ali hvala oboma na pomoći.
BPM sam kontaktirao pre nego što sam postavio temu ovde, i rekli su da im uskoro stiže nova isporuka Festina satova, među kojima će možda biti i sat koji sam ja tražio. Nikakvu mogućnost naručivanja nisu spomenuli.

Last edited by a moderator:
Pozdrav Nikola...;)
Lep sat...Jesi li nazvao BPM i pitao da li mogu da ga naruce, posto ga nemaju na lageru, mislim da im to ne bi bio preveliki problem, posto je i njima to u interesu...Sto se tice tvog pitanja, Beric satovi imaju u ponudi Festina satove, mada pomenuti model nisam video da imaju u ponudi.;)

Da li si nekad kupovao kod njih? Pitam pošto se ispostavilo da ipak imaju model koji tražim, pa me zanima koliko su pouzdani.

Back