Festina F16357/3

croma

New member
Pozdrav svima,trazim ovaj model sata vec zadnjih godinu dana Festina F16357/3,njegova zadnja online cena je bila 220e pre neke dve godine.Postoji jedan oglas u srbiji ali je sat vidno ostecen i cena mu je 100e sto mislim da nije bas ok cena?Zanima me vase misljenje gde bih mogao da potrazim ovaj sat ili mi predlozite neki sat sa Festina satovima?

Svuda je "out of stock" mozda ga ne proizvode vise ,jedino da cekas da se pojavi neki polovan ko zna kad ili da trazis nesto slicno.

Svuda je "out of stock" mozda ga ne proizvode vise ,jedino da cekas da se pojavi neki polovan ko zna kad ili da trazis nesto slicno.

Pa nasao sam ga ovde u Srbiji,polovan je ali ima ostecenja i cena je 100e...njemu je zadnja cena bila za novi 200e.

Rale vidis kolikim slovima pise da sajt ne radi,izbise oci.
ahahahahaaa :D:D:D treba mi preporuka za neku jacu prodavnicu satova da je u evropi ili cak rusiji.Damogu tamo da ga potrazim

Nasao sam nesto kod "brace'' hrvata :) polovan ali extra stanje...sad je samo pitanje kako da se ostvari transakcija :) sat je bio oko 250e pre godinu dana znaci za polovan da ne dajem vise od 120e?

Last edited by a moderator:
Back