Festina Sport F16488/5 ili J Springs BFG004?

sale92

New member
Nov sam na ovome sajtu i iskljucivo sam ovde kako bi mi pomogli oko kupovine sata.Planiram da kupim neki sat u vrednosti oko 150 eura,pa sam u uzi izbor stavio ova dva modela.Interesuje me koji je bolji sto se tice kvaliteta?

Radi se o ova dva sata
0009474_400.jpeg BFG004__67307_zoom.jpg
moj glas ide Festini,pogledaj jos malo J.Springs,mozes za te pare da uzmes automatik,ili neki Seiko mozda ovako nesto
SND371P.jpg

Dobro dosao na forum.
Oba sata koja si predlozio su dosta dobra. Festina pravi ok satove, a j.Springs je Seikov mladji brat, tako da tu nema mnogo prostora za gresku. Jedino mozda jos da pogledas neki Seiko koji se takodje moze naci za te pare.

Hvala vam sto ste mi izasli u susret.Festina je za nekih 4000 skuplja, pa sam nekako pomislio da je mozda ipak bolja od J springa.

^ Ako ti se dopada i ako ti cena odgovara, naravno.
Lep sat, ok mehanizam.:thumbup:

Nema razloga ako kupujes preko prverenih sajtova, ja sam 80 posto mojih satova uzeo preko neta:) Naravno preko dobro proverenih sajtova:)

Pogledaj i ovaj Citizen, dobra je cena kod istog prodavca.
http://www.satovi-online.com/catalog/jr315929e-p-2329.html

25532-citizen-eco-drive-skyhawk.jpg

Last edited:
Pa za te pare, i pošto ti je to verovatno prvi, ozbiljniji sat, bolje je da uzmeš kvarcni model istog. Pozdrav.

samo jos da vidim da li da to bude J.springs ili Seiko.Mislim da je Seiko bolji po kvalitetu.Sta vi mislite?

J Springs ti dodje kao mladji brat Seika odnosno pod njihovom je kontrolom tako da sa njima nema problema. Ja licno bih prije izabrao Seiko mislim da su ipak malo bolji. Sto se tice kvarc ili automatik to je vjecita dilema, sta ko vise voli

Ja sam bas danas dobio sat za mladjeg brata,porucio sam ga preko Sense shopa,ljudi su skroz korektni,posle porudzbine te okrenu da potvrde i u roku od dva dana dobijes sat,nemas brige,ja bih za te pare uzeo Seiko automatik.

Back