Fortis B-42

milan zmaj

New member
Postovani,
ni na kraj pameti mi nije padalo da cu pola noci razmisljati o mogucoj kupovini neka od ova tri Fortis modela..
Dva su pribliznih cena, s tim sto je drugi limitirana serija i i u crnoj boji .... B-42 mislim...i ne mogu sliku da mu nadjem i malo je skuplji od obicnog u celiku
a jedan je onako sportska varijanta i jeftinija s tim sto bi u tom slucaju uzeo jos jedan cisto da ne ostane ni jedan cent :)
Pa Vas molim sa iskrenu pomoc......
P.s.
Iako bas nisam siguran ocu li ih uzeyi jer mi je sasbimd drugo u planu ali ako iskrsne eto od pomenutih!:agree:

Attachments

• B-42 BLACK MARS 500.jpg
    B-42 BLACK MARS 500.jpg
    8 KB · Views: 42
  • images.jpg
    images.jpg
    11.1 KB · Views: 44
Last edited by a moderator:
Pa ako pitas za predlog, onda je to bar sto se mene tice jasna stvar; Limitirana serija i i u crnoj boji .... B-42!
Inace, od sva tri mi se najmanje dopada ovaj "narandzasti", gledao sam ga i uzivo i meni se ni malo nije dopao.

Prvo treba sam da odes u prodavnicu i da vidis koliko ces dobiti popusta. Mozda postignes bolji dogovor sa prodavcem!

Pa ako pitas za predlog, onda je to bar sto se mene tice jasna stvar; Limitirana serija i i u crnoj boji .... B-42!
Inace, od sva tri mi se najmanje dopada ovaj "narandzasti", gledao sam ga i uzivo i meni se ni malo nije dopao.
Mislim da ce ti u samoj prodavnici dati popust od 20%,tako da nema potrebe za "gazdom"

Pa Milane ne može uvek popust, tebi bi čak trebalo udariti 20% višu cenu u odnosu na regularnu, nikako nižu. :lol:

Uzmi standardnu verziju, nemoj hronograf da kupuješ a moj predlog bi bio B42 MarineMaster sa brazletnom, ali stariji model.

Milane pa nećeš valjda sa konja na magarca :lol:

Pusti taj Fortis i fokusiraj se na neke druge brendove. Ionako si planirao da kupiš IWC, šta bi na kraju od te ideje?

Pozdrav.

EDIT: P.S. Ja znam gazdu BPM-a u slučaju da ti zatreba pomoć prijatelja ;)

Milane pa nećeš valjda sa konja na magarca :lol:

Pusti taj Fortis i fokusiraj se na neke druge brendove. Ionako si planirao da kupiš IWC, šta bi na kraju od te ideje?

Pozdrav.

EDIT: P.S. Ja znam gazdu BPM-a u slučaju da ti zatreba pomoć prijatelja ;)
Slazem se sa vladanom iako je Fortis odlican sat, posle onih koje si imao ja se ne bi vracao na njega

Ma daaaaaaaaaa
uzecu ne Fortis B42 NEGO fosil b 42
jeeee
ja jedno on drugo...

:lol:

Pa eto dobre ideje, uzmi onaj što je pravljen od dinosaurusa. :D
Taj Mars 500 ti je marinemaster, samo sa malo više boja. :)

Vladan_Stevanovic said:
Ionako si planirao da kupiš IWC, šta bi na kraju od te ideje?
Ma kakav IWC, to je igračka naspram onog čime Milan planira da nas iznenadi. :)

Daaaa ja sam teska lozana...a sto nocu ne mogu da spavam od dugova to Vas briga...
nego oce li neko kredit :))))))))

nema lizinga
samo krediti..ajde rasporadaja kredita..

kupite odlican sat uz pomoc vaseg kredi majstora u banci .... :))))

Back