Fossil me3027

Bojan Plecic

New member
Ljudi treba mi hitno pomoc.

Posto sam relativno nov u sferi satova da li neko moze da me posavetuje sa ovim modelom:

Fossil Grant Three - Hand Date Automatic Leather Watch - Brown, ME3027| FOSSIL&reg

S'obzirom da ima sve karakteristike koje zelim da sat ima (datum,dani u nedelji, da je skeleton i da je cena do 30k) zeleo bih da ga kupim, ali citajuci forume misljenja su podeljena u vezi sa fossil satovima.
Pa me zanima kvalitet meanizma( u prodavnici su rekli da je miyota, ali ne i koji model) i da li je rezerva snage svega 10ak sati, a ne 40+ sati kako se reklamiraju?
Posto se preterano ne razumem u automatik satove pretpostavljam da sto vise brojcanika ima (broj kazaljki) da je potrebno vise puta navijati tj. brze se istrosi rezerva.
Sat izgleda stvarno moderno i po mom misljenju lepo, ali izgled moze da prevari.

Hvala na brzoj pomoci Bojan

Gospodine Plećiću
Nije ovo sat koji bi se mogao preporučiti kao dobra kupovina.
S poštovanjem
Vladan Plećić

Miyota je više nego dobar proizvođač mehanizama, ali je Fossil brend satova koji bih ja zaobišao u širokom luku, imao sam jedan model i nije mi se dopao. Bio je kvarcni model u pitanju, a unutra je bio neki "No Name" mehanizam...
Nisam nešto istraživao ovaj model tako da nisam našao koja je Miyota unutra.
Neko od iskusnijih kolega će ti oko toga više pomoći. Pozdrav.

Mislim da u tom konkretno modelu nije Miyota, barem prema onom sto se vidi sa slike.

U svakom slucaju sat koji bih zaobisao.

@VLADAN P
Vladane, a sto si ti tako siguran? Mozda se covek preziva Plečić!

@Bojan Plecic
Dragi kolega! Visoko ste stavili letvicu za sat od 200kusur dolara. Taj sat ima puno komplikacija, koliko vidim 8. Ili 4?! Danas mi je los vid :D:D
Salu na stranu, ako vam je bas neophodan tako komplikovan sat za (uslovno) tako malo novaca, a ne zelite da vam se preda nakon par nedelja, onda pogledajte Sea-Gull satove. To su posteni kineski satovi.
A taj Fosill bih i ja zaobisao mada nikada nisam imao nista takvo. No puno sam loseg procitao o toj marci.

Last edited:
Na to pitanje ne postoji odgovor. Moze da ti radi 2 meseca, a moze i 20 godina. Manje vise tako je zapravo sa vecinom satova. :)

Hvala na brzom odgovoru :) S obzirom na komentare koje sam citao o fossilu nisam ocekivao 20 godina da se pojavi ni pod moguce ;)

Back