Frogman dilema

LukaCuprija

New member
Pomaze Bog svima,
Interesuje me vase misljenje u vezi autenticnisti jednog sata...prodaje se preko jedne drustvene mreze i ima dosta modela...nude 2 god garancije i vidim neku etiketu sa sifrom i barkodom vezanu za narukvicu sata...ali me cudi cena od 40 evra za ovaj Frogman koji se krece preko 500e...prodavac kaze da ne placa porez jer je online prodaja preko ig i da je original ali cisto sumnjam pa sam hteo da mi vi date odgovor...u prilogu su i slike...samo ne znak kako da ih postavim posto je objasnjenje samo kada odgovaram nekome

Ništa što se prodaje za 40 evra ,a inače košta preko 500 evra ne može biti original.
Verovatno i sam znaš koliki su porez i carina. Na osnovu izbegavanja njh se cena ne može umanjiti 10 + puta.

Ništa što se prodaje za 40 evra ,a inače košta preko 500 evra ne može biti original.
Verovatno i sam znaš koliki su porez i carina. Na osnovu izbegavanja njh se cena ne može umanjiti 10 + puta.

+1

Nema teorije da je moguće kupiti originalan sat za 40 evra ako je njegova realna cena 500 evra.

Porez i carina su 30%. Jasno je da sat nije original kao sto kolege rekose.

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Back