Boskovic New member Oct 26, 2014 #1 Malopre sam primetio da je osvetljenje displeja drugacije u prostoriji na 25 stepeni i napolju na 5 stepeni... U prostoriji je displej zelene boje Dok je napolju plave boje... Zna li neko kakvi uslovi uticu na boju osvetljenosti displeja?
Malopre sam primetio da je osvetljenje displeja drugacije u prostoriji na 25 stepeni i napolju na 5 stepeni... U prostoriji je displej zelene boje Dok je napolju plave boje... Zna li neko kakvi uslovi uticu na boju osvetljenosti displeja?
VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 26, 2014 #2 Verovatno gustina tečnosti između pločica (koja zavisi od temperature)
Boskovic New member Oct 26, 2014 #3 Gustina tecnosti? Jel to tecnost koja sluzi za osvetljenje displeja?
VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 26, 2014 #4 Davno sam to učio :blushing: Da se ja ne bih ovde brukao objašnjavajući, pogledaj na netu kako funkcionišu displeji.
Davno sam to učio :blushing: Da se ja ne bih ovde brukao objašnjavajući, pogledaj na netu kako funkcionišu displeji.