G-Shock GA-110-1BER

vlada035

New member
Hocu da kupim ovaj G-Shock, i znam da u Sense kosta 15.600,00 dinara, ali sam isti model nasao i na 2 oglasa na KP sajtu gde kosta 100 e i 110 e.
Interesuje ma da li neko ima iskustvo sa kupovinom G-Shock satova sa ovog sajta i da li ima preporuku za proverenog prodavca.

Ima ja Nick-bolesnik:)sto voli čuke jeftine i skupe:)Vidi vako,ja sam puno kupovao sa KP i video sam taj G koji ti hoćeš,ja sam pre 15-20 dana od Bobana sa KP sajta kupio CASIO MRW-200H-1B2 i zadovoljan sam,sat je original,nov i u kutiji sa papirima i poslao mi je u dogovoreno vreme BEX kurirskom službom,tako da ti ja na osnovu mog iskustva preporučujem Bobana iz Niš:)a i njegove pozitivne ocene ti govore da je tip ok,pozz!

Ja nisam naisao na oglase tog Bobana iz Nisa, vec Igor.casio BG Zvezdara i Goran Novi Sad.
Ajde mi posalji na pm taj link

Hocu da kupim ovaj G-Shock, i znam da u Sense kosta 15.600,00 dinara, ali sam isti model nasao i na 2 oglasa na KP sajtu gde kosta 100 e i 110 e.
Interesuje ma da li neko ima iskustvo sa kupovinom G-Shock satova sa ovog sajta i da li ima preporuku za proverenog prodavca.

Ja sam moj G upravo kupio od Igor.Casio i sve preporuke ka njemu idu !!! Imaš o tom prodavcu puno napisano u temi sa iskustvima prodavaca on line !!!!

Od njega sam uzeo do sada preko desetak satova i nikada niti jedan jedini problem !!! (četiri za mene, ostalo za drugare)

Znači, sve moje preporuke za Igor.Casio prodavca !

Evo i teme, gde možeš pročitati komentare za tog člana sa KP !

http://www.svetsatova.com/forum/f64...ukcija-iskustva-zapažanja-utisci-4037-14.html

Last edited:
Uz veliku Bakijevu pomoc, sat je porucen, u utorak stize.
drool.gif
mailbox.gif

Back