D Djordje Banned Apr 19, 2012 #1 Dakle,gde ima da se pazari ovakva narukvica (pretezno u Bgd) i da li neko zna kako im se krecu cene?Znaci ista ovakva,carbon sa crvenim stepom,k'o na sliki. Hvala. Attachments SSCN9961.JPG 67.2 KB · Views: 101
Dakle,gde ima da se pazari ovakva narukvica (pretezno u Bgd) i da li neko zna kako im se krecu cene?Znaci ista ovakva,carbon sa crvenim stepom,k'o na sliki. Hvala.
milan zmaj New member Apr 19, 2012 #2 bpm Watch 890 dinara. ja je imao na Chopardu i na Tag Heueru Last edited: Apr 19, 2012
bt321 New member Apr 19, 2012 #6 bt321 said: koliko je bezbedna kada pada kisa da ne privlaci gromove:lol: Click to expand... greska ja sam se prebacio na grafit,i ja hocu jednu takvu kaisku XXXL:thank_you2:
bt321 said: koliko je bezbedna kada pada kisa da ne privlaci gromove:lol: Click to expand... greska ja sam se prebacio na grafit,i ja hocu jednu takvu kaisku XXXL:thank_you2:
D Djordje Banned Apr 20, 2012 #8 Ufff,bice zaebato....Ma nema veze,kupujem. Sad neko treba da napise "Nece grom u koprive!":lol:
jagos New member Apr 20, 2012 #9 Djordje a moze li da se zna zasto ti treba ovaj kais mislim video sam da imas vec dva za taj novi vostok.
Djordje a moze li da se zna zasto ti treba ovaj kais mislim video sam da imas vec dva za taj novi vostok.