Goer satovi

edin13

New member
pozdrav..trebao bih Vase misljenje o ovom proizvodjacu..radi se o mehanickom satu sa kineskim mehanizmom,tako sam barem na e-bay-u procitao..mene zanima da li je ovo neko obicno smece ili ipak moze da me sluzi?razmisljao sam o kupovini ovog sata posto covjek ne trazi mnogo(oko 40 eura)da li vrijedi tih para?unaprijed se zahvaljujem na odgovorima..evo i slika tog modela..

Attachments

• goer.jpg
    goer.jpg
    92.4 KB · Views: 504
pozdrav..trebao bih Vase misljenje o ovom proizvodjacu..radi se o mehanickom satu sa kineskim mehanizmom,tako sam barem na e-bay-u procitao..mene zanima da li je ovo neko obicno smece ili ipak moze da me sluzi?razmisljao sam o kupovini ovog sata posto covjek ne trazi mnogo(oko 40 eura)da li vrijedi tih para?unaprijed se zahvaljujem na odgovorima..evo i slika tog modela..

Vidim da si davno stavio ovaj post a pošto sam nov član sad sam ga video pa da te pitam jesi li ga uopšte kupio.
Mogu da ti kažem da se ta marka kreće oko 15 eura.
Pozdrav

Last edited:
evo nekih GOERA ovaj sa braon narukvicom je prodat za 2500din na jednom nasem aukcijskom sajtu

Attachments

• slika-2009879x640.jpg
    slika-2009879x640.jpg
    36.4 KB · Views: 403
  • slika-2044715x640.jpg
    slika-2044715x640.jpg
    33.3 KB · Views: 281
  • slika-2009878x640.jpg
    slika-2009878x640.jpg
    41.5 KB · Views: 283
  • slika-2044716x640.jpg
    slika-2044716x640.jpg
    32.4 KB · Views: 1,029
  • slika-2045336x640.jpg
    slika-2045336x640.jpg
    31.8 KB · Views: 243
  • slika-2045335v900h675.jpg
    slika-2045335v900h675.jpg
    61.6 KB · Views: 274
Čak i na ovim relativno lošim slikama se vidi da je kvalitet satova na jako niskom nivou.

Pozdrav

Cena sama kaze sve. Koliko para toliko muzike. Jedino sto mi se svidja u ovoj prici je to sto je to Goer a ne Rolex i sl. Ako razumes sta hocu da kazem.

Goer, Winer,Ohsen ( Kinezi )sve ista cenovna kategorija vrednosti do 15 eura. Tu spada i Weide koji je malo skuplji ali je izgleda Japanac..

Normalno kod nas su cene malo više zbog transportnih troškova i provizije onih koji ih prodaju jer ih nema u legalnoj prodaji. Bar ja ne znam za legalnu prodaju.

Last edited:
Enese da li mozda znas koliko traju? I kakvi su opste jer ja za njih uopste nisam cuo do pre jedno dva meseca. A dragon je upravu vidi se da su "jeftini".

@sonebg
Pa rekao bih da je vrlo relativna stvar koliko mogu izdržati! Možda mjesec,a možda i par godina! I loši su totalno!!!

Pa ne mogu ništa konkretno da kažem jer i ja sam od skoro imao kontakt sa svim ovim pre navedenim satovima od kojih imam Ohsen i Weide. Oba su analogno digitalni. Uzeo sam ih samo da bi ih imao u kolekciji. Treba malo više vremena da se vidi koliko su pouzdani. Držim ih pored kompa i svakodnevno kontrolišem sa još nekim mojim starijim satovima. Za sad sam sa Weide zadovoljan jedino što je dosta masivan ali ja i to volim ako ništa ono radi promene, jer ja veoma često menjam satove u toku dana.
Winer sam ima, bio je automatik ali nepouzdan ako ga skineš sa ruke on posle 3 -4 sata stane tako da sam ga se otarasio.
Toliko za sad.

Da se i ja uključim u raspravu. Ma tada me zanimalo o kakvim se satovima radi, pošto sam ih na dosta mjesta zapazio da se prodaju. Naravno, preskočio sam kupovinu jer kao što rekoste, jako loš kvalitet se vidi čak i na slikama. U svakom slučaju hvala na odgovoru.

Lijep pozdrav

Ti satovi nisu vredni spominjanja...kao ni replike (osim informativno da se neko ne zaleti) za mene replika nema vrednost.

Naravno da satovi nisu vredni spominjanja kad je u pitanju ozbiljna horologija...

Ipak, mora se odati neki vid poštovanja tim proizvođačima/trgovcima, što ne prave/distribuiraju replike niti "lažne" prestižne marke poput Graf von Monte Wehro, nego su lupili neko ime koje njima zvuči evropski (a nama smešno), i "pošteno" ga prodaju za 10-30$ maksimalno, ne ističući lažnu "preporučenu" cenu od 200-300-1000 dolara...

Inače mislim da mogu biti ok za nekog hobistu-časovničara na času anatomije uz tutorijal sa yt-a :)

Back