Graff Zeppelin satovi

ANGEL

Banned
Graf Zeppelin, avijatičarski satovi proizvedeni u Nemačoj, mehaničkog, automatskog pokreta mehanizma, izuzetnog funkcionalnog kvaliteta zauzimaju mesto u Nemačkim saveznim trupama u svojoj istoriji.

Mehanizmi koji se koriste u Graff Zeppelin satovima su:
Švajcarski, Ruski i u ponekim modelima Azijski, u slučaju veličine od 39mm do 42mm u zavisnosti od modela sata.
Graf Zeppelin koristi polirani saten, brušeni čelik, ručno izrađene kožne prošivene kaiševe za sve svoje modele.

Jubilarnu stogodišnjicu Graf Zeppelina ovekovečili su svojim novim modelom, Nemački brend sa Švajcarskim mehanizmom,

Graf Zeppelin LZ127, Chrono-Alarm.

2h5jpyt.jpg

2yxj0jl.jpg

Graf Zeppelin LZ127

2zf69sl.jpg

7684-5 BIG DATE CHRONO

Graf Zeppelin, pristupačni satovi kvalitetne izrade, kvalitetnog dizajna.

dbiekh.jpg

ULTRA SLIM, SERIES BY ZEPPELIN $295

qybk2c.jpg

Swiss Ronda quartz-controlled chronograph movement $419__________Swiss ETA G10.791 quartz movement $339

2z9l5kg.jpg

Swiss RHONDA 6203.B movement $249_________________Swiss ETA G10.211 accurate quartz movement $309

Verujem da ovi lepotani svojim izgledom, svojim mehanizmima zaslužno nose mesto u temi, Nemački satovi?!

2vtv8so.jpg

Tema nastala raznim istraživanjima, Island Watch, Graf Zeppelin

Odlicni satovi, da li mozda neko ima iskustva sa narucivanjem tj kupovinom ovih satova. Da li salju za Srbiju? Cene su jako pristupacne, ako su mehanizmi ok, onda je ovo stvarno extra povoljno..

Odlicni satovi, da li mozda neko ima iskustva sa narucivanjem tj kupovinom ovih satova. Da li salju za Srbiju? Cene su jako pristupacne, ako su mehanizmi ok, onda je ovo stvarno extra povoljno..

Pogledaj ovdje:http://www.longislandwatch.com/GZ/Graf_Zeppelin_Watches_1.htm
Ako ti nešto ne bude jasno,pitaj ih preko e-maila! Da su cijene extra povoljne,pa i nisu-zavise od mehanizma koji je postavljen! Kako god,satovi su stvarno dobri !

Meni nije jasno, da li se ovde radi o automatskim mehanizmima ili o quartz-im. Ove cene od 280e i 420e mi se cini da su to quartz-ni mehanizmi? A ako su automatski onda je to povoljno, naravno ako se radi o Svajcarskim mehanizmima..

Zavisi o kom modelu se radi, neki imaju mehaničke mehanizme a neki kvarcne. Pogledaj modele na linku koji je Dalibor ostavio, tamo lepo piše za svaki model koji mehanizam koristi i dal je automatik, kvarc ili pak mehanizam na ručno navijanje. :)

Pozdrav

Da sada sam video. Pa stvarno su povoljne cene. Mada se ja ne razumem toliko u kvalitet raznih mehanizama kao Dalibor ili Dragon, ali mi se ipak cini da su cene povoljne. Recimo cak i ovi sa automatskim ETA mehanizmom su oko 500e, a mislim da sam mehanizam toliko kosta u pojedinacnoj kupovini.

Nisu ETA mehanizmi toliko skupi! Recimo ETA 2824 sa Incablock šok zaštitom na ofrei.com košta 120-130 $ i takvi se ugrađuju u Graff Zeppelin! E sad,to su standard grade mehanizmi-mnogo su skuplji top grade i sa COSC sertifikatom,ali takvi satovi imaju primjerene cijene!

Milane da li gledas sat za sebe ili za poklon? Mislim da je 36mm ipak mali precnik za musku ruku. Sto se samog sata tice Zeppelin je odlican brend, solidan Ronda mehanizam, zanimljivog dizajna I samog utiska sata kad se uzme u ruku. Ali precnik bas malen.

Gledam za sebe, precnik je 40mm greska je na ovom sajtu, sad je veoma lepog dizajna zato mi se i svideo, ali ne razumem se bas u mehanizme pa se zato raspitujem :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam gledao neke njihove modele, veoma zanimljivi. Taj mi je bas delovao maleno ali jako lepo. Sto se tice kvaliteta dobar je, ako ti se svidja I ako si probao samo napred. Ako nista drugo bices drugaciji I neobicniji 😉

Back