Graham Silverstone Vintage

RUS

Moderator
graham-logo.jpg
Graham, proizvodjac koji je svima poznat po svojim High-end satovima prevelikog precnika, predstavio je svoj Vintage model. Krem brojcanik, iznosena kozna narukvica, doprinose modernom vintage izgledu. Natpis „silverstone“ na brojcaniku, jasno ukazuje na trkacke korene ovog proizvodjaca.
graham-silverstone-vintage30.jpg
Srce ove zveri, cini automatski Calibre G1734 bi-compax hronograf mehanizam sa 27 rubina koji radi na 28.800vph ili 4Hz, sa rezervom snage od 48 casova i datumom na poziciji 7h.
ImageGen.png
Naravno poseduje i safirno staklo, pozadi i napred. Kontrola hronografa se vrsi preko velikih teksturisanih pusera, a ocitavanje se vrsi preko velikih podbrojcanika na pozicijama 3h i 9h.Precnik ovog hronografa ne odstupa od tradicije ovog proizvodjaca, te iznosi 47mm.
ImageGen-1.png
Cena je oko 7.300$.

Dobar Vintage dizajn, i funkcionalnost cine ovaj sat odlicnim, ali kad se pogleda cena, ovaj sat verovatno nije prvi izbor vecine kupaca.

Lele 7300 usd je 5700 evrića,ma to je za mene sića:)taman sam mislio da kupim i skupio 300 evrića kad ono moram da dam za mojega fiestića:(bio sam kod majstora za nešto sitno a on našo svašta veliko:crying:i mora servis komplet,no dobro imam ja u njega digitalni sat;)pozz!

Back