guess sat

sinisa86

New member
Zdravo svima, posto sam nov u svetu satova, a imam jednu dobru ponudu za zenski Guess sat, interesuje me da li postoji neki nacin da utvrdim da li je u pitanju zaista original sat, ili je to samo extra replika? Postoji li neka razlika vidljiva okom ili bilo sta drugo?

Unapred hvala svima!!!

za sat guess mozes da budes spokojan :) nisam cuo da postoje kopije guess satova.....jer su oni u nizem cjenovnom rangu..jednostavno se ne isplati..

Da, ali za svaki slucaj sam hteo da budem siguran, cisto ako budem hteo da se hvalim :) Da li postoji neki serijski broj na poledjini koji ne postoji kod replika i slicno?

Da, ali za svaki slucaj sam hteo da budem siguran, cisto ako budem hteo da se hvalim :) Da li postoji neki serijski broj na poledjini koji ne postoji kod replika i slicno?

Pa onaj ko hoće da napravi savršenu repliku koja je u detalje verna originalu, iskopiraće i taj serijski broj, zar ne?
Repliku ćeš najlakše prepoznati po kvalitetu izrade koja će biti izuzetno niska i loša, obzirom da je reč o satu nižeg cenovnog ranga, a najsigurniji način da kupiš originalan sat jeste da ga uzmeš u prodavnicama distributera ili kod autorizovanih dilera.

Na kraju, kao što je gorro rekao, ne verujem da ćeš se susretati sa replikama ovog proizvođača, tako da možeš da budeš miran po tom pitanju.

Pozdrav

Back