Heuer Autavia Jo Siffert

Nikle

New member
Cisto da vam pokazem jedan sat koji mi je danas upropastio mozak,cak sam nezainteresovano gledao ligu sampiona.Da li sam ja lud ili je ovo jedan od najlepsih satova ikada napravljenih?Zaljubio sam se.Nazalost probao sam ga maltene u stanju kao iz radnje i tu je zavisnost pocela.Sada skupljam pare za ovo cudo,valjda ce jednog dana biti moj.Ako postoji sat koji bih sada uzeo za ceo zivot ovaj je.Hteo bih da cujem vasa misljenja.
2rqbv5k.jpg2u6g02c.jpg2mdf5vt.jpg2qwd8gp.jpg

Evo jos po koja slika

2uyhydw.jpg1163t2.jpg261g842.jpg

Attachments

• xbahdx.jpg
    xbahdx.jpg
    138.2 KB · Views: 91
Last edited by a moderator:
Dakle Nikle, nisi ovo trebao da nam pokazujes ;), samo pravis konkurenciju sebi :). Prelep sat, nema sta! Jos kad znas da u njemu kuca Chronomatic mehanizam... :adore:

O ceni ne mogu da pricam dok ga ne kupim,ali posto je sve na njemu original,sa sve kutijom i papirima,i od coveka koji zna o satovima barem 5x vise od mene,i u mint stanju,imate neku okvirnu cenu u glavi.Vec sam se dogovorio,ceka ce me covek narednih 6 meseci za ovaj sat.Bolje da ga nisam ni video,ziveo bih u korisnom ne znanju da nesto takvo postoji,nesto sto imas strahopostovanje da drzis u ruci,a kamoli da nosis na zglobu.

Ovakav isti je prodavao covek u Svajcarskoj u decembru prosle godine, u potpuno fantasticnom stanju, sa crnom koznom narukvicom za 2200e, a hteo je da koriguje cenu malo, znaci kapiram da bi mogao da ode za 2000e.
To je cisto info za znatizeljne, koje bi zanimala cena cisto kao red velicine,
a i Nikle da bi imao za neko poredjenje kod svoje kupovine

Back