Hitno potrebna pomoc oko kupovine upaljaca!

pavlaka

New member
Posle duze potrage pobg shvatio sam da jedino od upaljaca ima zippo i dupont. E sada posto je poklon u pitanju ogranicen sam na nekih 200e i mislim da se za te pare moze kupiti lep upaljac ali nemam pojma gde pa bih molio za pomoc. Jedino sto sam nasao je neki ronson pozlacen i nista vise. ima te li neke ideje i predloge?

ja imam predlog da odes na sajt za upaljace i vidis da li tamo ima nesto od upaljaca,ubedjen sam da ces naci sta ti treba.sto se tice ideje,ideja mi je da se manje palis.

ljudi ja ozbiljno pitao a vi se salite :)
pa ko voli satove mora da voli i upaljace ako je pusac :)
nema pomocikoliko vidim

Obične i neke ukrašene modele Zippa možeš da kupiš u radnjama Corner Shop. Imaš ih na mnogim mestima u gradu. Osim toga, znam da je bila i jedna prodavnica sa više modela u tržnom centru koji se nalazi između Opštine Zemun i Glavne ulice, u nekom pasažu. Radnju koja ima zipo upaljače sam video prošle godine, cene ne znam, ali ako ti je usput, proveri.

Gospodine Neso treba mi pomoc oko punjenja za upaljac.Na njemu pise da koristi butan ali ja ne znam gdje to mogu da nadjem.Volim upaljace i imam ih 15-ak u kolekciji.

Hvala na pomoci.

Lokalni Tobacco Shop ili kiosk.. ako ti je jet flame ili tzv bremer onda predlazem da odes na You tube i vidis kako se pravilno puni..ako nije onda samo plug and play.. nadam se da ce ti pomoci
Gospodine Neso treba mi pomoc oko punjenja za upaljac.Na njemu pise da koristi butan ali ja ne znam gdje to mogu da nadjem.Volim upaljace i imam ih 15-ak u kolekciji.

Hvala na pomoci.

Back