Hublot satovi - Video klipovi

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Tema ima namenu da obuhvati sve video klipove proizvođača satova Hublot, kako bi bili centralizovani i jednostavniji za pregled i pretraživanje.

Ukoliko naiđete na video klip ovog proizvođača, očekujemo da ćete ga podeliti sa nama u ovom temi.

Počinjemo sa jednim tizerom za Miami Heat sat koji će verovatno biti izrađen u limitiranoj seriji.

Hublot Miami Heat

Last edited:
Ako ste se nekad zapitali - Kako to oni sklapaju satove...?

90 Secs Live at the Hublot Manufacture: Complications

[video=vimeo;70464414]http://vimeo.com/70464414[/video]

HUBLOT MAGIC GOLD - very hard and unscratchable

Hublot je u saradnji sa EPFL laboratorijom nakon tri godine istraživanja došao do rešenja kako učiniti zlato tvrđim i neizgrebivim. Kako delove satova izrađenih od ovog materijala pretvoriti u izdržljivije i duže vremena u mint stanju. Na Mosovoj skali obično zlato ima tvrdoću od 400 vikersa, takođe je poznato da najtvrđi čelik ima tvrdoću od 600 vikersa, a novo "Hublot zlato" čak 1000 vikersa. Samo bih dodala da tvrdoća dijamanta iznosi 10000 vikersa.
Pogledajte video klip i uverite se da li novo 18K magično zlato dovoljno sija. :)

[h=1]HUBLOT the Red'n'Black Skeleton Tourbillon[/h]

P.S. "Pozadina" sata tj. mehanizam sa zadnje strane izgleda kao da će da te samelje...

I moram da vam priznam da nešto i nisam oduševljena ovom kombinacijom crno crveno... Šta znam, to je samo moj lični utisak. Kako se vama čini?

Pozz!

Svidja mi se kombinacija crne i crvene kao i skeleton ,zadnja strana izgleda opasno ,sat mi se svidja dao bih mu desetku ,steta sto je unikat.

[h=1]THE CLASSIC FUSION SHAWN CARTER BY HUBLOT[/h]Saradnja Hublot-a i Shawn "Jay Z" Carter-a. Švajcarski proizvođač luksuznih satova i jedan od najvećih kulturnih ikona našeg vremena su se udružili u kreativnoj saradnji koja dovodi do kreiranja Shawn Carter kolekcije satova.

[h=1]INSIDE HUBLOT'S CARBON FIBER[/h]
Upotreba carbon fiber materijala u industiji... Hublot ovaj materijal koristi za proizvodnju kućišta, korona, narukvica, pa čak i mostova na komplikovanim satnim mehanizmima.

Pogledajte novi video koji nam dolazi od Hublot-a:

Ne sviđa mi se što Hublot na svojim modelima menja samo "šare", a slabo uvodi veće novine u modelima... Posle izvesnog vremena sve te sitne izmene dosade, nekako izbledi WOW efekat...

Back