In memoriam

skydrummer

New member
Nažalost i ovakva tema je potrebna. Pre nekog vremena napisao sam da je neprimereno nekome odavati poštu u temi koja se zove "Off topic chat zez soba" . Razlog je nadam se svima očigledan. Molio bih da se sva saopštenja ove vrste objavljuju u ovoj temi.

Pre nekoliko dana preminuo je Mark Gordon, ljubitelj, vrsni poznavalac i kolekcionar sovjetskih satova i vlasnik sajta USSR Time (Welcome to USSR Time!). Hvala za vreme posvećeno sovjetskoj horologiji i preneto znanje.

attachment.jpg
Mark Gordon RIP

Odavno me neka vest nije tako pogodila, kao ova juče. Veliki sam poštovalac ovog, po meni, najvećeg umetnika svoje generacije.

Ne znam koje bih reci upotrebio, sta bih izgovorio...Preminuli su I neki clanovi familije, komsije, prijatelji stariji-mladji, ali nijedna ta smrt me nije potresla kao smrt Glogovca moram priznati. Takva harizma, takva kultura, prijatnost u razgovoru sa strancem(imao sam tu cast) ma neopisivo bice. Svaki film I seriju cu mozda moci da odgledam ali Nebesku nikad vise sigurno. Suzu sam pustao kad god bih ga gledao do jucerasnjeg dana a kamoli sad. Stvarno prevelika tuga I zal sto se tako jedan zivot ugasi pre vremena I na takav nacin....

Ode još jedna od legendi...

Imao sam davno prilike da nešto prevodim za BITEF, a tu je bila i predstava Hadersfild, u kojoj je glumio Nebojša Glogovac, ali i legendarni Josif Tatić, koji takođe nije među živima. Bio je zaista ljubazan i kulturan u razgovoru i videlo se da je veličina, kako na sceni, tako i van nje. Nažalost, još jednom se pokazalo da je tačna izreka da najbolji odlaze prvi.

...
9d0b6832046a9c41630872aa379bd5e2.jpg

Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока

Radio ono sto je voleo, ziveo dugo dugo, postigao i ostavio iza sebe nesto, svaka mu cast, zna za sta je ziveo!

Slava mu i hvala

Пре неколико дана преминуо је Мирко Алвировић. Новинар и водитељ савршеног гласа и дикције који је оставио дубок траг у свету аутомобилизма и чије су репортаже деценијама биле радо гледане.

Слава му и хвала.

mirko-alvirovic01_620x0.jpg

ПОСЛЕ ДУГЕ И ТЕШКЕ БОЛЕСТИ: Преминуо Мирко Алвировић (ВИДЕО) | Друштво | Novosti.rs

[h=2]Poznati američki kuvar, pisac i televizijsko lice Entoni Burden pronađen je jutros mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Francuskoj, javlja CNN.[/h]0AMZgedO_400x400.jpg
steta...

Back