IWC Aquatimer GALAPAGOS

Milane, meni nije jasno šta si ti odlučio! Kupuješ Aquatimer ili se seliš na Galapagos da spasavaš kornjače? :p

Evo ga i Dragon,ti uvek moras da umesas prstice :)))))
Prijatelju moj ja sam vrlo cenjen medju ekolozimo :) i mozda i uzme ovakav

Jel? E pa ako je tako, drugari moji, vi sebi birajte novog moderatora a ja još večeras pakujem kofere i idem da spašavam kornjače. :)

:secret:
Kažu da je supa od kornjača odlična.

dragone nemoj tako ;)!
Tesko ces dobiti i ti svoj primerak IWC-a, ako ovo procitaju iz Charles Darwin fondacije :)

Extra film, IWC baš ne štedi na ovim stvarima, valjda imaju dobru marginu na satovima :)

Milane, sat je lep ali ipak razmisli još malo, mislim da ima boljih satova za taj novac...Što se tiče kornjača velika je to obaveza, a treba to i nahraniti, al' sad ako nisi pametan... :)

Pozdrav.

ehh kao javno deklarisan protin Tag Heuer-a i sad kornjaca sa Galapagosa malih i lepih stvorenja bice ti zabranjen pristup tom ostrvu....
Jos samo da javno priznas da mrzis sve satove i gotov si :laugh:

Last edited:
:lol:

Ma jeste li vi videli kolike su te kornjače? Kao da će neko primetiti ako se jednoj tu i tamo izgubi trag... a mesa za mesec dana i IWC na ruci, dva ako pođe i moja draga. :lol:

a mesa za mesec dana i IWC na ruci, dva ako pođe i moja draga. :lol:

:lol: samo, kazu da je najbolja supa od mladih kornjaca. Gledaj, dakle, da nadjes neku mladju od 300 godina. :)
Bice i nastavak filma (ovog puta melodrama): dragon sa dragom pored kazanceta... :lol:

Last edited:
LINK
Milane, ti i tvoji borci NEMOJTE da klikćete na postavljeni link. :lol:
Da ne kažete kako samo mislim koliko ću kornjača da pojedem, ovaj spasem u zamenu za par IWC-a... :D

ON TOPIC

IWC Aquatimer Galapagos Chronograph u kojem se nalazi IWC kalibar 79320 (zasnovan na Valjoux 7750) a maloprodajna cena je oko 5700€.

pictures borrowed from watchnet

Evo jedan kraći video opis IWC Aquatimer Galapagos chronograph-a...

Back