IWC Portuguese 7 days - stigao Deda Mraz koji dan ranije...

ugljesa

New member
Jedan lep IWC Portuguese 7 days power reserve. Licno, i da sam milioner/milijarder, jedan od najlepsih satova na svetu.... Srecan kao kuce! :man_in_love:

IMG_2488.jpgIMG_2491.jpgIMG_2476.jpgIMG_2480.jpg

ove dole su sa neta, jer ja definitivno ne umem da koristim kameru, pa da ne ostanete uskraceni za to kako stvarno izgleda:

IWC-1086.jpgimg1695c.jpgimg1698p.jpg

auuuuu odakle je deda mraz???
ovo je sat koji sam stavio na ruku i hteo da istrcim kroz staklo i da....
Ugljesa heheheh aj da se vidimo da ga probam kako mi cuci hehehehe ne sekiraj se necemo biti sami! joj ubi me u pojam..da ga dugo nisis ili nosimo ako se vidimo i da uzivasu njemu svaki munut ....da power uvek bude na max jel je to dokaz da ga ne skidas sa ruke...

Hvala svima, zaista je nestvarno lep. Cifer mi je blago zut (kao stara fotografija) a ne beo, sto daje dozu "ozbiljnosti" i pomalo je retro. Dugo sam ga gledao...mesecima, godinama....i na kraju ga dobio na poklon od nekog ko mi izgleda cita misli...
Masivan je, i pored ovog small pilot-a

20100328230611139.jpg

koga sam imao srecu da kupim pre godinu dana, ostaje mi samo jos jedan IWC kao tiha patnja...

Toliko je prelep da ce mi isti takav samo sa zlatnim kazaljkama i brojevima biti sledeci,i necu ga menjati dok sam ziv.Savrsenstvo.

Mogu da se kladim, da deda van sezone "šljaka" satove. Ovakav lepotan se ne izabere slučajno...
Siguran sam da ćeš uživati svaki sekund u NG poklonu...

Kolega ugljesa, forum je prepun nas smrtnika (sa ili bez zdravstvenih problema, nebitno) i kad postavljaš takve slike obavezno naglasi: Health hazard-beware!
;)

Tvoji satovi su jedna od stvari zbog kojih žalimo što život ima ograničeno trajanje.

Da li si razmisljao da nekog iwc chronograph-a dodas ovoj druzini...

Ne volim hronografe, ali kad bih imao novca, i kupovao neki, bio bi to da vinci. Sta da kazem, u Schaffhausenu prave sve sto sam ja ikada zeleo od satova... Mada, naravno, nisam "fah idiot", volim ja da bacim pogled i u tudja dvorista...

Back