J S watches - Made in Iceland

Zagor

Super Moderator
Staff member
js.jpg

Cetvorica ljubitelja,kolekcionara satova Gilbert Gudjonsson,Sigurd Gilbertsson,Grimkell Sigurthsson i Julius Heidarsson 2005g. u Rejkjaviku osnivaju J S WATCH. U pomenutoj cetvorci Gilbert i Sigurd (otac i sin) su skolovani casovnicari i glavni majstori ovog brenda sa ETA mehanizmom. Medju promotere J S Watch su Q.Tarantino,Jude Law,Viggo Mortensen,Dalai lama,Yoko Ono....

js1.jpg js2.jpg js3.jpg js4.jpg
js5.jpg JS Watch Co. - Islandus Reykjavik (1).jpg JS Watch Co. - Islandus Reykjavik (3).jpg jswatch_4.jpg

A da pozdrav sa ISLANDA, gazda me poslao u ledenu zemlju umesto u Brazil.

Ja ti predlozio Brazil,koliko se secam. :) Meni jedna ali vredna. :)
Salu na stranu,nisam znao da jedan od mojih omiljenih glumaca Jude Law nosi ove Islandske satove.
Znam da nosi Longines,TAG,Rolex,ali stvarno nisam znao da nosi i ove.
Hvala za taj podatak.
Mada,obozavam i Viggo Mortensena.Eto bas sinoc odgledao njegov film "A Dangerious Method" gde tumaci lik legendarnog Sigmunda Frojda.

) Meni jedna ali vredna. :)
Salu na stranu,nisam znao da jedan od mojih omiljenih glumaca Jude Law nosi ove Islandske satove.
Znam da nosi Longines,TAG,Rolex,ali stvarno nisam znao da nosi i ove.
Hvala za taj podatak.
Mada,obozavam i Viggo Mortensena.Eto bas sinoc odgledao njegov film "A Dangerious Method" gde tumaci lik legendarnog Sigmunda Frojda.

Ja ti predlozio Brazil,koliko se secam. : Ma znam da si ti zemljace sala mala. Bice za mladice. Sto se tice Jude Lawa tako sam procitao na njihovom sajtu.

Sve pohvale za Zagora i islandske satove.

Zagore, ako sam dobro shvatio, ti si na Islandu? Ako jesi, nadam se da će biti nekoliko fotki na forumu.

Evo poslo mi Zagor neke fotke, pa reko, da podelim:

iceland.jpg

Iceland_wideweb__470x312,0.jpg

tumblr_lblrovupqx1qzurd1o1_500.jpg

iceland-waterfall.jpg

Iceland-Waterfall.jpg

tech_iceland14__01__630x420.jpg

Kaze, bice jos kad se vrati :D

Odavno je poznato da sam prokleta lenstina :)

JS koriste jako lepo dekorisane ETA mehanizme, uglavnom Top Grade

Last edited:
brazilian_girl_mms.jpgSredio sam ti da te doceka na aerodromu u Braziliji moja visegodisnja drugarica.Takodje,bice ti vodic kroz Rio.Dacu ti kasnije preko pm njen broj telefona.

Gledam nesto ovaj Frisland Goð Special Edition i pitam se kako ovaj brojcanik od vulkanske prasine izgleda uzivo. Mislim da mu fotografije ne laskaju.

Back