Jovke_Nis moja kolekcija

jovke

New member
Zdravo svima...hteo bih za pocetak da pohavlim ovaj forum i pozdravim sve ljubitelje dobrih satova.
U svojoj kolekciji imam Rolex Deep See, Casio MTP-1093, G-Shock Gulfman, nekoliko kopije bretlinga :blushing: i meni najdrazi Richelieu Swiss koji sam dobio kad sam se rodio :D recite mi da li neko nesto zna o ovom satu...

IMAG0041.jpg

čoveče ti si najmlađi kolekcionar za koga sam čuo :D . ajde postavi i slike drugih satova da uživamo . pozdrav

Pozdrav jovke i dobrodosao! ;)

Imas na forumu temu Fotografije satova iz vase kolekcije , pa bi bilo lepo da ubacis koju sliku tvojih lepotana.. Naravno to se ne odnosi na one kopije..:nono:

Sto se tice tvog pitanja u vezi ovog sata, na zalost moraces sacekati da ti se javi neko ko zna nesto vise o njemu, ja zaista ne znam nista sto bi te interesovalo..

;)

Ja sam shvatio iz posta da ima Rolex Deep See, Casio MTP-1093, G-Shock Gulfman, Richelieu Swiss i nekoliko kopija bretlinga...

Hvala na dobrodoslici. Ne, imam samo neke bretling kopije sto sam dobijao za rodjendan, znaju ljudi da sam opterecen satovima pa kupuju sve i svasta ;)
ubacicu slike veceras, od posla jedva stignem glavu da podignem.

Dobrodosao na forum Jovke!
Apsolutno razumem zasto ti je taj sat najdrazi, sentimentalna vrednost se ne moze izraziti bilo kakvom cenom.

Ocekujemo fotografije i drugih satova (Rolex Deep Sea ponajvise), tako da se nadam da ces ubrzo skupiti malo vremena za to.

Pozdrav!

Back