Junghans Meister

fotopetar

Well-known member
Novi dress Junghans za 2012. godinu. Kućište je 37.7 mm promjera sa J815.1 manual mehanizmom (Peseux 7001). Odličan detalj mi je zakrivljeno plexi staklo :dance . Brojčanik je baš ala Junghans, a posebno mi se sviđaju indikatori na 3,6,9 i 12h
Model bude raspoloživ sa čeličnim ili pozlaćenim kućištem po cijeni od 940 do 1090€

junghans-meister-handauf.jpg

inhorgenta2012junghans07.jpg

Meni izgleda prekrasan pa ga pokupih s Portala Satova da ga i vi vidite iako mi je malo bolja Max Bill serija napose onaj crna crono verzija.

Pozdrav sima kolekcionarima i ljubiteljima satova. Ovo mi je prvi post , pa mi nemojte zameriti ukoliko pisem na neodgovarajucoj temi .Postao sam ponosni vlasnik Junghans Spectrum Mega Solar - a . Ispao mi je krajnje povoljno , ali sat je vec koriscen (polovan-ali u extra stanju). Za ljubitelje satova , ako moze jedno manje pitanje ili ti pomoc .Sat je koriscen i dobio sam samo sat , bez kutije i sa obzirom da je vec skracivana narukvica bez delova narukvice koji su skinuti. Trenutno ga nosim i bukvalno mi je knap , ne steze me ali bih svakako voleo da ima barem malo lufta , tj jedna plocica bi falila i da bude idealan. Molio bih savet od vlasnika ili nekog ko bi mogao pomoci sa informacijom gde bih mogao naci to kod nas ako ima sanse , a nazalost sam i veoma kratak sa vremenom posto sledece nedelje putujem za Aziju .
Molio bih da mi ne zamerite ukoliko sam postovao ovakav odgovor i za savet kome bih mogao da se obratim za pomoc oko toga.

Posedujem sat junghans, 651 cal. 2451 na kome sam primetio da na rotoru u nazivu sata (junghans) nedostaje slovo "J", gledano pod mikroskopom nije nasilno uklanjano. Zamolio bih sve one koji su upuceni u ovu tematiku da mi daju odgovor da li je to fabricka greska ili postoji takva serija satova. Napominjem da je na satu sve originalno, prilozio sam i adekvatne slike. Hvala

Attachments

• IMG_4066.jpg
    IMG_4066.jpg
    375.5 KB · Views: 170
  • IMG_4012.jpg
    IMG_4012.jpg
    489 KB · Views: 164
  • IMG_4014.jpg
    IMG_4014.jpg
    490 KB · Views: 127
Salu na stranu, ocigledno je fabricka greska ili losa kopija u pitanju - ko ce ga znati.

Last edited by a moderator:
Obrisan je neprimeren odgovor novom članu i ispravljen drugi.

Molim kolege da u odgovorima /posebno novim članovima/ ne koriste ironiju i neodgovarajuće insinuacije bez obzira što znamo da je predmet interesovanja već u prodaji.

Pravilan odgovor može pomoći i naknadno zainteresovanima.

Back