Kako da postavim oglas?

Dobrodošao na Svet Satova!

Bitno je da si ulogovan na naslovnoj strani, zatim odeš na Berzu polovnih satova i odabereš opciju Prodajem sat (dugme se nalazi sa desne strane). Popuniš polja i to je to.

Ako budeš imao još koji problem, tu smo.

Pozdrav!

Nazalost to se ne moze promeniti, Berza polovnih satova, je zapravo berza satova privatnih prodavaca, a Berza novih satova predstavlja ponudu satova zvanicnih distributera na trzistu.

Ukoliko neko ima predlog za izmenu naziva ove dve berze neka mi slobodno posalje PP. :)

Pozdrav.

nesto nece da radi berza polovnih satova :(

okacio sam nov oglas, ubacio slike info itd i klikno da sacuvam i nema oglasa, a prosli put mi se oglas odmah pojavio u listi, tako da pretpostavljam da nije ukljuceno manuelno odobravanje oglasa. Sat je od 20 evra pa nesto kontam mozda filtrirate oglase pa ne idu u listu satovi jeftiniji od tolko i tolko :confused:

Vid1, izgleda da si slučajno kliknuo na opciju "Sat povučen iz prodaje". Zato se nije video među aktuelnim oglasima.

Sada je sve sređeno: Oglas.

Pozdrav!

http://www.svetsatova.com/forum/f62/kako-da-postavim-oglas-5239.html

Sad sam se registrovao na sajt,kako mogu da postavim oglas i slike sata,hvala vam

Prodaja satova

Veliki poydrav svima.Imam jedno pitanje.Imam dva sata koja bih prodao ali ne znam kako da postavim oglas sa slikama.
Hvala unapred

Re: Prodaja satova

Moze mala pomoc oko izmene cene sata? Jel mora ponovo ceo oglas da se postavlja, ili ima neki kraci put?

Re: Prodaja satova

..ovo mi se malo-malo javlja kada kliknem na neki od linkova,postova....

Capturee.PNG

Back