kengur - Moji satovi

Re: Seiko SNL067 Kinetic

Nije mi jasno zbog cega jos uvek forsiraju tu tehnologiju, ali dobro, cudni su japanci.:confused:

A sigurno ce i paprenu cijenu da stave jos je i LE. Mozda ja nisam nesto zagledao ali nisam cesto gledao kinetic sat sa providnim poklopcem

Cesto na njih stavljaju providni poklopac, bice da ti nisi gledao.:)

Ukusi su razliciti,kinetic ima svoje mesto u svakoj kolekciji,u svakom slucaju je origainalna tehnologija koja je vec dokazana 20 gonina.U sustini licno nisam ni ja ljubitelj satova na bateriju u ovom slucaju sam napravio izuzetak.
Mene nervira providni poklopac na 80% satova,to je sada u modi pa svi forsiraju.
sat je placen $405 Australijanaca ukljucujuci i postarinu sto izadje na oko $350US,samo kutija koja je napravljena od solidnog drveta i prelakirana specijanom farbom vredi 50% od cene.

Dobro nije placen puno za takav sat. Ocekivao sam da ce da bude skuplji.
Nema sta, ukusi se razlikuju, i to je normalno.:)

Koji je to mehanizam, jel 7L?

Re: Seiko Baby Tuna Blue-SRP453

Dalibore nisam bas za modifikacije a i mislim da mu bas odgovara plavi stitnik,video sam na netu da je vec neko stavio vcelicni ne izgleda lose ali ipak nije po mome ukusu.Veoma zanimljiv cifer rus pogotovo pod razlicitim svetlostima.

Odlicna je boja brojcanika, to mi se iskreno i najvise svidja na satu.:)
Ih kad bi pravili obicnog monstera sa takvim brojcanikom....puste zelje.;)

Rus cifer i bazel su stvarno dobro uradjeni,prave Monstera sa istim brojcanikom ustvari izbacili su 4 modela u ovoj varijanti.
SRP 431 Land monster,SRP 455 Monster i SRP461 Monster na celicnoj narukvici u seriji od 500 komada,i SSA 147 compas varijanta.
Cak sta vise mislim da je monster mozda cak i bolji od Beby-tune u smislu da cifer i brojcanik dolaze vise do izrazaja,mozda dignem i monster-a dok ih jos ima na netu.

Cekaj, nemoj da me zbunjujes. Koliko sam gledao to u oni modeli sa novim tipom brojcanika, sa zubima zar ne? nije kao ovaj tvoj.

Brojcanik je napravljen od istog materijala kao i bazel,na Monsteru su zubi kao sto si napisao isti brojanik kao kod novih varijanti SRP monstera sa 4R mehanizmom.

Pa da, ali meni je ovaj brojcanik kao kod tebe ili na starom monsteru daleko lepsi.
Sto je rekao tiha jednom prilikom, ovaj novi je previse agresivan.:)

Kengur, jel se meni cini ili si resio da nabavis sve ove 100-godisnje jubilarne modele?;)

Last edited:
Back