KLL - skromna kolekcija

KLL

New member
Evo da bacim i ja slika par svojih pulena. Manje-vise su se svi vec nasli na forumu, ali nije na odmet malo podsecanje :)

CERTINA NEW ART
15032010342.jpg15032010343.jpg15032010345.jpg

CITIZEN NIGTHAWK udomljen kod jednog clana foruma (nadam se da je, dok ovo pisem, zadovoljan i da ga u zdravlju i sreci nosi)
09082010581.jpg09082010591.jpg09082010582.jpg

To je to, za sad, mada jedno oko je uvek otvoreno. Mozda uskoro uleti jos neki lep vintage :D

KLL,sve čestitke.
Šta kažeš ''skromna kolekcija''? ;)
Lep izbor raznovrsnih satova za sve prilike :thumbup:
Ajde,ako hoćeš,napiši kratko utiske o Edifice.Jedan prijatelj je zainteresovan baš za taj model.

@nele
Nemoj mi stajati na muku. Na zalost satove prati kletva da koliko god nam bili dragi, kad zaskripi, prvi su na tapeti za unovciti. Tad sam bio student, a zna se u kakvim uslovima zivimo. Nekad se jednostavno moramo odreci nekih stvari u zivotu, koliko god tesko bilo. Taj citizen je verovatno najlepsi sat koji sam drzao u rukama, nikad ga necu prezaliti. Nosio sam ga svega nekoliko meseci, ni jednu ogrebotinu nije stigao da zasluzi.

@VLADAN P
Pa cudi me da nisam vec pisao review :) Gledacu definitivno da bacim koju rec cim stignem.

Da to je taj. Ne znam koji je mehanizam, ali ima 2 komplikacije:
grande date i
(ne znam kako se ovo zove) sati i minuti hronografa na jednom brojcaniku.
Za tu cenu, plus swiss made, deluje kao dobra kupovina. E sad, ne znam da li je staklo safir, bilo bi lepo da jeste :)

Back