Koji časovničar? Pomoć / Savet

Ralesd

New member
treba mi pomoc oko sredjivanja ovog sata posto jedan sajdzija radi samo kvarcne a drugom se neisplati da ga popravlja tri dana stoga molim za pomoc ja sam iz smedereva bg i okolinaDSC_0121.jpg

Mislim da ce ti popravka biti veca od vrednosti samoga sata.Imao sam Lings i odustao zemljace........

Da li si možda kontaktirao neke od čaosničara sa našeg spiska - Servisi. Takođe, imamo temu u kojoj se pisalo o iskustvima sa časovničarima - LINK. Pogledaj, pročitaj, možda ti bude od pomoći.

Pozz! :)

To bi ti ja jos mogao i popraviti mislim da imam cak jos poneki deo za toga Lingsa ali ako nije ona verzija u 18 karat zlatu ne vredi da se mucis oko toga osim ako imas neku sentimentalnu vrednost .

Pozdrav drugari,moze li mi neko pomoci?
Na jednom meni dragom i starom satu se gotovo unistilo ono mesto gde se kace iglice za kais,gotovo se izjelo,pa ima li neko da mi preporuci casovnicara koji bi mogao to da zalemi- popravi? Unapred hvala.

Pa tako napisi odmah, mogli smo te i u Zajecar poslati. Evo nek ti Beogradjani preporuce, imaju nekoliko dobrih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Javi šta si uradio.

Pretpostavljam da kučište nije čelik. Ako je tako, možda nećeš uspeti da rešiš problem :(

Malo sam razmišljao za vikend, ima tu posla - prvo dodati materijal, neko lemljenje pretpostavljam, posle izbušiti rupice i onda to ispolirati

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Back