Koji G-Shock kupiti?

Djole89

New member
Nov sam na forumu i ovo je mon prvi post i sad imam jedno pitanje ovo mi je prvi G-shock i razmisljam se izmedju ova dva modela:
GWA 1000 1-A
G9000 MS-1
zanima me da li su modeli dostupni kod nas? I sta mislite o njima!
Hvala na odgovorma!Pozz

Dobro dosao na forum
Koji god G-shock da uzmes, neces pogresiti.
Nisam siguran za GWA 1000, da li moze da se nadje kod nas, ali i preko on kosta oko 400,500$.
Dok G9000, moze da se nadje kod nas, i on je oko 12.000 din.
Naravno da je ovaj prvi bolji, ali i kosta nekoliko puta vise.
Inace imam G9000 vec nekoliko godina, i stvarno sam zadovoljan.

Pa mislim da je to stvar ukusa i potrebe, nećeš pogrešiti koji god da odabereš.....meni kao laiku za G shock je ovaj 1000 dosta privlačniji.

Ova dva sata su nebo i zemlja u bukvalnom smislu reci (Aviation i Mudman), cene su im dosta razlicite ali su oba odlicna.

Kod G-Shock-a ti uglavnom sve zavisi od ukusa i potreba (ako postoje neke funkcije koje bi zaista koristio). Svi su oni zaista dobri satovi, od 5600 pa do najskupljih avijatičara i Frogman-a. Postoje retki modeli na koje ljudi imaju neke zamerke, ali su oni bas jako retki, i te zamerke su uglavnom sitne. Tako da uzimaj onaj koji ti se vise svidja. Ja vec skoro godinu dana imam Mudmana i prezadovoljan sam.

Baci oko i na gw4000 . Ja ga imam i prezadovoljan sam... orange varijanta možda još i lepša...

http://www.svetsatova.com/forum/f66/casio-g-shock-gw-4000-1a2er-aviator-sky-cockpit-7110.html

sy00gn.jpg

jtwdwn.jpg

GW-4000-1AJF_1.jpgGW-4000-1AJF_2.jpgGW-4000-1AJF_3a.jpg

5nt1lw.jpg

Attachments

• GW-4000-1AJFa.jpg
    GW-4000-1AJFa.jpg
    125.4 KB · Views: 6
Last edited:
E sad malo sam jos gledao sta je i kako je i na osnovu vasih preporuka troumim se izmedju tri modela:
G9000 MS-1
GW 4000
Treba mi nesto na onaj vojni-pilotski fazon,ali i nesto sto ce da izgleda onako stelth.Nego jel ima kod nas Chase Durer da se kupi? :)Hvala na dobrodoslici!

da da sad sam video skoro kao 3 mudman-a nego jel imate jos neku preporuku treba mi nesto na foru mudman-a?Hvala

Mudman. 5600, 6900, 7900, ...
Svi su dobri stvarno, samo da vidis koji ti se najvise svidja.

Moj glas ide za Gulfmana. A inace ne bih preporucio kupovinu satova sa negativnim displejom na nevidjeno.

Iako su Gulfman i Mudman istih dimenzija, Gulfan zbog dizajna valjda, izgleda dosta veci, nego sto jeste.

Back