Koji oblik kućišta Amphibia sata biste odabrali za Svet Satova LE sat?

• Total voters
    38
Status
Not open for further replies.

Shmizla

Administrator
Staff member
Anketa za oblik kućišta br. 2, predhodna je "pala u vodu" stoga idemo dalje...

- tip kućišta 090
- tip kućišta 120
- tip kućišta 710 (ministry)

Slede slike:

Amphibia - tip kućišta 090

Amphibia-tip-kucista-090_slika3.jpg

Amphibia - tip kućišta 120

Amphibia-tip-kucista-120_slika3.jpg

Amphibia - tip kućišta 710 (ministry)

Amphibia-tip-kucista-710-ministry_slika3.jpg

zma
Ne može.
Ustvari može samo neko ko inače nema nameru da ujedno glasa u svoje ime pošto jedan član ne može da glasa dva puta.
Ali,nije frka...Sačekaćemo mi tebe :)

Problem je sto IPad ne vidi linkove, ili tapatalk... Ja cu tek u ponedeljak biti ispred normalnog kompjutera.

Ne treba, evo nasao sam nacin da glasam. Bolje da do ponedeljka odgovorimo Dmitriju iz Meranoma! Jel glasanje ima neki rok?

Samo da pitam- je li ministry kućište isključuje kombinaciju s Radio Room ciferom, ili je (teoretski) moguća kombinacija tih dvaju, ako bismo se tako odlučili? Ili je u osnovi shema da oblik kućišta određuje i opći, u biti već postojećidizajn, kako je predloženo u onih 5 alternativa?

EDIT: zanemarite, vidio sam u drugoj temi da je to upravo slučaj u zadnjoj predloženoj varijanti ;)

Last edited:
Administratori neće biti dostupni neko vreme tako da će glasanje ( najverovatnije) trajati do ponedeljka-utorka.
Ako budu u prilici Gazda ili Shmizla će se oglasiti ranije sa preciznijim informacijama.

Bio sam odsutan nekoliko dana i odmah sam se ukljucio u glasanje po povratku iz inostranstva.
Interesuje me ima li okvirnu cijenu sata koji napravimo!!!

Ja sam glasao za 090 (a i dao prvi predlog za nju) najviše zbog neprežaljene Amfibije 1967. Ako pobedi ministarka, i dalje ću je sa uživanjem nositi :)

E, sad!!! Nemam dve 090, da vam obojici kompensujem neispunjene zelje! :)

Ja sam glasao za 090 (a i dao prvi predlog za nju) najviše zbog neprežaljene Amfibije 1967. Ako pobedi ministarka, i dalje ću je sa uživanjem nositi :)

a ne :nono:, zma, nisam ja zato pisao, glasao sam pa da objasnim svoj glas i da se neću buniti ni ako izaberemo ministarku... Biće već i 090 u nekoj prilici ;)

Nastavljamo dalje sa realizacijom našeg zajedničkog projekta. U tom cilju zaključavam ovu anketu, jer je bila dovoljno otvorena za glasanje i diskusiju. Evo kako izgleda njen grafikon u momentu zaključavanja:

Screen Shot 2014-10-15 at 4.01.40 PM.png

Najveći broj glasova je dobilo kućište tip 710 (ministry).

Amphibia-tip-kucista-710-ministry_slika3.jpg

Pozz svima!

Status
Not open for further replies.
Back