Koji sat kupiti?

Daaanijel

New member
Pozdrav svima, hteo bih da kupim neki sat do 100e pa bih zamolio za malu pomoc, zasvidjala su mi se ova tri modela pa bih vas zamolio za vase misljenje ili preporuku nekog sata, hvala unapred!
Festina
f 16380
f 16380.jpg
f 16243
f 16243.jpg
Candino
c 4346
C4346-1.jpg c4346.jpg

Ukoliko si ih video uzivo,i dopada ti se Candino-v Ø 37mm,slobodno ga uzmi.

Kao alternativu pogledaj i Casio modele iz Beside serije,mozda i tu nadjes nesto sto ti se dopada,a uklapa se u budzet.

Pozdrav i dobrodosao

Pozdrav svima, i izvinite sto nisam pisao, nisam bio tu neko vreme a nisam ni kupio sat! u medjuvremenu mi se zasvidjao jos neki sat pa bih pitao za savet!?
Casio EF-500L-1AEF-500L-1A.jpg

I
Casio EF-503L-1AEF-503L-1A.jpg
hvala

Svi satovi kole si izabrao su O.K.
Lično mogu da preporučim Casio EF 503(ja ga imam u drugoj boji).Sat deluje veoma ozbiljno,za klasu skuplje,i pogodan je za sve prilike.Unutra je Miyota OS 90.Savetovao bih kupovinu sa metalnom narukvicom koja je neočekovano kvalitetno napravljena.
Ipak,konačni savet-Izaberi onaj koji se tebi najviše dopada.

ja imam ef-500L-1a vec 4 godine i sto bi ovi stariji rekli, sat mi je i radni i paradni, cetri godine ga nosim i nije mi bio na ruci samo 2-3 dana dok nisam zamenio narukvicu metalnom, radim u proizvodnom programu u majdanu granita sto podrazumeva skoro celodnevni kontakt sa vodom, razne jake vibracije i razni udarci, i nemam kritike za ovaj model sata, u slobodno vreme vozim po veoma losim putevima cros motor sto opet podrazumeva vibracije, i veoma sam zadovoljan satom

Back