Z Zorg New member Sep 1, 2023 #3 hamann said: Konačno Sent from my SM-N985F using Tapatalk Click to expand... Opa, jos jedan Vanuatu na forumu, cestitam! Je l celicni ili titanium? Jesi cekao na red ili te izvukli na lutriji ili si ga uzeo second hand? Meni je tokom leta najcesce na nekoj gumi... Attachments 20230901_120317.jpg 141.3 KB · Views: 148
hamann said: Konačno Sent from my SM-N985F using Tapatalk Click to expand... Opa, jos jedan Vanuatu na forumu, cestitam! Je l celicni ili titanium? Jesi cekao na red ili te izvukli na lutriji ili si ga uzeo second hand? Meni je tokom leta najcesce na nekoj gumi...
H hamann New member Sep 1, 2023 #5 Zorg said: Opa, jos jedan Vanuatu na forumu, cestitam! Je l celicni ili titanium? Jesi cekao na red ili te izvukli na lutriji ili si ga uzeo second hand? Meni je tokom leta najcesce na nekoj gumi... Click to expand... Čelik Čekao sam redovno
Zorg said: Opa, jos jedan Vanuatu na forumu, cestitam! Je l celicni ili titanium? Jesi cekao na red ili te izvukli na lutriji ili si ga uzeo second hand? Meni je tokom leta najcesce na nekoj gumi... Click to expand... Čelik Čekao sam redovno
srdjanr Active member Sep 2, 2023 #18 Seiko "Samurai" SRPE33K1 Special Edition Послато са SM-A528B помоћу Тапатока