Hvala na tako opseznim odgovorima!!!
O candino-u sam vec razmisljao samo nisam znao da li imaju jeftinije automatike... Nadam se da ih imaju...
Inace razmisljao sam pored svajcarskih satova o nekim drugim, tipa seiko (konkretno sam mislio na seiko 5 - npr:
http://www.vitanov.rs/shop/satovi/product.php?productid=561) on ima hardlex staklo i koliko sam shvatio 7S26 mehanizam (nisam siguran kakvog je on kvaliteta , mislim ipak je, sto se mehanizma tice, ETA zakon - da ne govorim o onim vrhunskim koji se ugradjuju u luksuzne satove). Uzeo bih mozda ovaj sat, ali nisam siguran kakav je, obzirom na nisku cenu. Tako da bih bio zahvalan svima, ako bi mi rekli iskustva i misljenja u vezi sa ovim modelom (mislim na seiko 5) i mehanizmom koji koristi. Takodje me interesuje, ako neko zna, kakvo je to hardlex staklo i koja je razlika u odnosu na safirno?
Sto se tice kupovine preko neta, hvala na savetu edin13, ali ipak se, za sad ne bih upustao u to, jer sam vec imao negativnih iskustava sa nasom carinom (od toga da mi dve knjige nisu stigle, do toga da sam za 3 spila karata platio preko 2000 dinara na carinu, troskove obrade, porez, porez obrade, troskove poreza za porez, porez na porez.....

)
Hvala