Koju kombinaciju boja Amphibia Svet Satova LE sata preferirate?

• Total voters
    34
Status
Not open for further replies.

Shmizla

Administrator
Staff member
U ovoj anketi možete glasati za najbolju kombinaciju boja Amphibia Svet Satova LE sata?

Kombinacija boja na predlozima (crtežima satova) je bazirana na paleti boja koja je trenutno aktuelna na portalu i forumu. Pogledajte na slikama kako one izgledaju i glasajte.

Nakon odabira boja, idemo dalje sa definisanjem odnosno sa glasanjem oko daljih detalja sata.

- crno-narandžasta kombinacija boja

Svet Satova sat - Amphibia black.jpg

- narandžasto-crna kombinacija boja

Svet Satova sat - Amphibia orange.jpg

- crno-siva kombinacija boja

Svet Satova sat - Amphibia grey.jpg

U svakom redu mi se najviše dopada poslednji.
Od svih poslednjih mi se najviše dopada crno-narandžasti:

Normalno. I meni. Bio bi i najskuplji, pod uslovom da Meranom (ili neko drugi) pristane da uradi unikatni insert bezela. Ali, o tom potom ...

Jeste li razmišljali da na glavnu stranicu portala stavite bilo banner, bilo post (koji će se redovito osvježavati), koji će ljude obavijestiti o ovom projektu i vodi do neke glavne teme na forumu?
Mislim da je to najjeftiniji, a najefikasniji način za promociju i privlačenje sudionika. I ako se ljudi zainteresiraju, mogu se prijaviti na forum i sudjelovati.

gogmajster

Jesmo ali...:)

Jedino gazda Vladan ima tehničke mogućnosti da to odradi pa čekamo

U svakom redu mi se najviše dopada poslednji.
Od svih poslednjih mi se najviše dopada crno-narandžasti:
View attachment 99569
+1
Bilo bi sjajno da i kazalјke budu u crno-narandžastoj kombinaciji, ili bar "unutra" da budu narandžaste sa narandžastom luminacijom... Isto tako i ostali podeoci (tačkice), jer nema potrebe da budu beli (naravno ako bazel bude crno-beo onda mogu, ali lepši je ovaj crno-narandžasti)... Ali, prepostavljam da je to više za rubliku "želje, čestitke i pozdravi". :D

EDIT:
Ovako nekako...
bo1.jpg
bo2.jpg

Last edited:
Očigledno smo iscrpili ovu temu, jer već tri dana nema promjena.
Predlažem da pređemo na sledeće glasanje!

Koliko vidim ubedljivo vodi predlog boja crno-narandžasta, ali neka anketa bude otvorena još nekoliko dana za one koji nisu dali svoj glas i izneli svoje mišljenje.

Status
Not open for further replies.
Back