Koliko se isplati platiti panerai base logo 2010. sa svim kutijama i papirima?

ssuma11

New member
imam priliku kupiti ovaj model pa me zanima šta kolege na ovom forumu kažu o cijeni, nadam se da ćete mi pomoći

iskreno znas verovatno po raznim sajtovima koje su cene,drugo moras nam reci koja mu je cena kataloska ako ne znas nadji ha na netu i za koliko ga dobijas...
da li je sa ili bez originalne kutije,pisem originalne jer onda su tu i papiri ako ih nema onda je druga cena...
mislim da drugacije ne mozemo ili ja ne mogu da ti pomognem...

Uprao tako.Daj stanje sata,sliku ako imas,model itd ako te zanima iole ozbiljniji odgovor.
Ne vjerujem da te zanimaju nonsalantne izjave tipa - uzmi ga, to je Panerai.Sta cekas :p

Sat je kao nov, sve što dolazi uz njega ide.kartonska kutija, drvena, smeđi remen papiri itd. Mogu ga kupiti za 2200eura, a imam već pam0005 tako da ne znam koliko mi je 2200 eura povoljno.

Cena u USA je 4400 dolara ako mislis na sledeci model -

PAM00000 Luminor Base Logo steel, black dial 44mm $4,400

U evropi je malo skuplji.

Po meni je to povoljno,ako je sat kao nov,sa pratecom dokumentacijom i papirima - mislim da ako ti se svidja ne razmisljaj puno...
Uzimaj! :top:

Pozdrav i javi sta si uradio.

S postovanjem Marko

Cena u USA je 4400 dolara ako mislis na sledeci model -

PAM00000 Luminor Base Logo steel, black dial 44mm $4,400

U evropi je malo skuplji.

Po meni je to povoljno,ako je sat kao nov,sa pratecom dokumentacijom i papirima - mislim da ako ti se svidja ne razmisljaj puno...
Uzimaj! :top:

Pozdrav i javi sta si uradio.

S postovanjem Marko

Eto, sve je Marko rekao.
Javi i postavi slike ako se odlucis...

I ja da potvrdim. To je dobra cena, i posto je sve u full-u mislim da treba da ga kupis. Pozdrav

Prijatelji imam jedan mali problem, iskreno otisao bi po njega odmah, ali u ponedjeljak mi stiže daytona 116523 , ukoliko bude novaca panerai će biti moj što prije.

Ma nije bitno kolika je kolekcija, već da voliš satove.

I naravno, dobro nam došao:beer:

Hvala, još bolje vas našao. moram vas pohvaliti sve na uljudnosti i informacijama koje dajete onima kojima su potebne. Čitam forum već duže vrijeme ali sad sam odlučio postati i aktivni forumaš

breitling cronomat evolution ss blue bezel, panerai luminor marina logo pam0005, rolex daytona 116523, citizen as4020-36e promaster sky radio controlled, citizen nighthawk as2031 radio controlled titanium(europe nighthawk, nisam skroz siguran koji model uglavnom je as2031 ali je titanium i ima kožni remen sa bijelim koncem), citizen AV0031-59E calibre 2100, tissot t touch, tissot le loche. Ima još nekoliko satova koje sam nosio i dobio u osnovnoj školi :)

breitling cronomat evolution ss blue bezel, panerai luminor marina logo pam0005, rolex daytona 116523, citizen as4020-36e promaster sky radio controlled, citizen nighthawk as2031 radio controlled titanium(europe nighthawk, nisam skroz siguran koji model uglavnom je as2031 ali je titanium i ima kožni remen sa bijelim koncem), citizen AV0031-59E calibre 2100, tissot t touch, tissot le loche. Ima još nekoliko satova koje sam nosio i dobio u osnovnoj školi :)

e ne moras da postavljas kolekciju :)))))
ajde jedva cekamo....samo nemoj da su maglovite slike :))

@ssuma11 kolekcija je za respekt, svaka cast, bilo bi lepo ako stignes da napises malo o panerai-u.. mislim da bi bilo jako interesantno za forumase, dugo vec cekamo neki takav "review"

Back