R radar New member Sep 9, 2011 #1 Iskopao sam iz fioke ovaj sat: Fossil AM3537 pa bih hteo da zamenim njegovu metalnu narukvicu kožnim kaišem. Interesuje me da li je to moguće i gde bih mogao da nađem odgovarajući kaiš. Last edited by a moderator: Sep 9, 2011
Iskopao sam iz fioke ovaj sat: Fossil AM3537 pa bih hteo da zamenim njegovu metalnu narukvicu kožnim kaišem. Interesuje me da li je to moguće i gde bih mogao da nađem odgovarajući kaiš.
tiha New member Sep 9, 2011 #2 Meni se cini da zbog dizajna kucista tesko moze kozni kais na taj sat. Mozda ako je model bas za njega.
Meni se cini da zbog dizajna kucista tesko moze kozni kais na taj sat. Mozda ako je model bas za njega.
R radar New member Sep 10, 2011 #3 tiha said: Meni se cini da zbog dizajna kucista tesko moze kozni kais na taj sat. Mozda ako je model bas za njega. Click to expand... Tako se i meni čini, ali rekoh da pokušam. Ne volim baš metalne narukvice, pa sam mislio da je zbog toga zamenim kožnom ili bilo kakvom drugom, ali izgleda da ništa od toga.
tiha said: Meni se cini da zbog dizajna kucista tesko moze kozni kais na taj sat. Mozda ako je model bas za njega. Click to expand... Tako se i meni čini, ali rekoh da pokušam. Ne volim baš metalne narukvice, pa sam mislio da je zbog toga zamenim kožnom ili bilo kakvom drugom, ali izgleda da ništa od toga.
D Djordje Banned Sep 10, 2011 #4 Kontaktiraj clana pugo,on ce uspeti da resi tvoj problem.Covek cini cuda sa koznim narukvicama.