Krstin - moji satovi

krstin

New member
Mislim da bi bilo vreme da i ja predstavim svoju malu kolekciju. Za pocetak svi na okupu, kutija se polako popunjava:)

IMG_1203.jpg

Citizen AS4020 - Sat koji podesite kada ga kupite i narednih 10 godina ga ne morate dirati:D Stalno se uskladjuje sa atomskim satom, odstupanja nema. Na brojcaniku ima puno informacija, ali nije nepregledan.

IMG_1214.jpgIMG_1209.jpg

Seiko SKX007 - Sat koji je najvise na mojoj ruci. Odlican je za sve aktivnosti, od pecanja, do nosenja uz kosulju. Stvarno sam prezadovoljan sa njim, i mislim da bi bez problema mogao da kosta duplo vise i dalje bi bio odlicna kupovina! Jedino bih ga zamenio za novi SKX007 sa 4r36, kada se pojavi:)

IMG_1215.jpgIMG_1219.jpg

Steinhart Marine 38 - Odlican sat, svi Steinharti predstavljaju dobre kupovine i definitivno planiram da uzmem jos nekog Steinharta. ETA 2824-2 Elabore, Incabloc, hakovanje...

IMG_1221.jpgIMG_1223.jpg

GUB Glashutte - Pored svoje brace na slikama. Kalibar 60.3 iz 1954. godine, a sam sat je nesto novijeg datuma. I posle toliko godina prilicno precizan. Odlican mehanizam, koriscen i kao osnova za jedan Dornbluth & Sohn mehanizam. Dosta podcenjen, jer su ih u to vreme preuzeli Rusi.

IMG_1224.jpgIMG_1225.jpgIMG_1227.jpgIMG_1228.jpg

Poljot - Kao i GUB nasledjen od dede, malo sredjen i servisiran.

IMG_1232.jpg

I jos jednom svi na okupu!

IMG_1235.jpg

Одг: Krstin - moji satovi

Svaka cast, zaista probrano drustvo! Posebno mi je interesantan Steinhart, retko smo imali prilike da na forumu vidimo ovaj tip sata. :)

Krstin, zaista lepa kolekcija :adore:!
Svi su satovi lepi i interesantni. Meni se posebno svidjaju Steinhart (delom i zbog nacina na koji je stigao do tebe ;)) i Citizen koji me je bas odusevio!

Vrlo lijepi satovi i pametna selekcija, za svaku piliku po nesto (poznata mi ta logika :))
Svaka cast. :thumbup:
Pitanje, gdje si kupio kutiju i koliko te kostala?

Lepa kolekcija stvarno:thumbup:
Stainhart je stvarno:adore:
Pa da za neko vreme popunis jos koju kutiju.

E pa hvala vam svima na lepim recima, drago mi je da vam se satovi svidjaju! A Citizen i Seiko su odabrani bas zahvaljujuci preporukama sa foruma:)

@ Jovan - kutiju sam kupio u Carpisi, mislim da je bila oko 2,5-3 hiljade dinara, odnosno nekih 25 eura.

Hvala:)

Inace kao dopuna su u planu jedan vintage hronograf, kao i nesto sa Unitasom, verovatno Steinhart.

Lepi satovi,lepa kolekcija.I da sto pre popunis prazna mesta u kutiji.Veliki plus i moja tiha patnja je nesto od Steinharta.:thumbsup:

Pozdrav Krstin. Sve čestitke za kolekciju, pa da se i dalje širi, i množi. Kad smo već kod Steinhart-a, kako si došao do njega?

Lepa kolekcija, cestitam!
Steinhart je prelep.

@Jovan HN II
Bas sam danas bio u Carpisi, cena im je i dalje 3.200,00 dinara.
Moja kutija za satove je ista ovakva, a danas sam video i model u crnoj boji koji nisu imali prosli put.
Manja kutija za 6 satova je 2.500,00.

Uuuuu sada vidjeh, kolekcija je fenomenalana! Svaka čast:congrats:dobar ukus a i sve po mom ukusu. Čak mi se i plan unapređenja kolekcije sviđa. Još jednom odlično!

Hvala vam jos jednom svima!

@Misic M. Steinharta sam dobio na poklon od njih, lajkovao sam njihovu Facebook stranicu u pravom trenutku.:)

@krstin & vlada: hvala na info,moze malo informacija gdje se ta radnja tacno nalazi kako bih mogao da uposlim nekoga da mi to pazari.

Back