kuki remeni

raketa-paketa

New member
pozdrav jucer san kod urara na njegov prijedlog kupio 3 remena marke kuki cijena po komadu 80 kn ka meni stalnoj musteriji . naime kaze da su to najkvalitetnij remeni na ovom podrucju u sto san se sam razuvjerianakon 1 sat nosenja sata. rubovi su se odljepili a on ne priznaje gresku da je to nemoguce . kakva su vasa iskustva sa kuki remenima .

kaze da kuki ili vlasnik iz slovenije ne priznaju gresku pa da je njemu trosak vratit remen nazad. ipak 80 kuna nije malo sad ako se isto dogodi sa preostala dva vidit cu .

Ja ti savetujem da ti lepo uslikas taj odlepljni remen zajedno sa racunom gde se vidi datum kupovine, i da lepo napises mail i posaljes na odgovarajucu adresu sa fotkama u attachmentu. Ne gubis apsolutno nista, a 99% ces dobiti novac nazad.

Meni je tako jedna aviokompanija pre dve godine refundirala skoro 400eur jer su polomili decja kolica prilikom utovara. Samo smo uslikali i uz kopije karata poslali pismo njihovom odeljenju za reklamacije. :)

Ti po hrvatskom zakonu imaš pravo na povrat novca ili zamenu za novi proizvod u prvih 8 dana (link) ukoliko se pokaže da je proizvod neispravan ili oštećen. Ja bih prvo otišao do časovničara i tražio zamenu ili povraćaj novca, ako to ne želi da uradi kontaktirao bih tržišnu inspekciju i udruženje za zaštitu potrošača da se malo pozabave sa njim. Isto tako, kontaktirao bih i samog proizvođača narukvice (simin predlog je odličan), poslao bih mu slike i kulturno objasnio da se remen raspao posle sat vremena. Ukoliko proizvođač narukvice drži do imena svoje firme, zameniće ti je za novu o svom trošku.

Pozdrav

Uzmi danasnje novine,kozicu i racun stavi pored datuma na novinama da se vidi i datum na racunu i ostecenje na kozici fotografisi i tako im lepo posalji. Obavezno im spomeni i zakon o zastiti potrosaca i to da neces da neki tamo od tebe pravi magarca kao i to da nije stvar u novcu nego o principu i za cas ces dobiti pare nazad.
Naravno,najvaznije nemoj vise da ides kod tog casovnicara kad je takav covek.
Pozdrav.

Morace da ode na trafiku da ih kupi.
Nisam advokat ali moj drugar je studirao 10 godina pa znam dosta... :D
A i ne volim nepravdu,narocito kada je trgovina u pitanju.
Pozdrav

videces sta ce ti reci clan Angel...samo kad dodje...da nema boljih!

Koliko je 80 kuna?
Malo te zeza tvoj urar, da li je on zvanični njihov distributer ili samo prodaje njihove kaiševe? U principu i te kako bi trebali da vrate novac pa čak i da dobiješ nešto gratis kada malo pripretiš da ćeš oglasiti na forumima kvalitet KUKI straps ako se obratiš direktno fabrici. Oglasiće se i moderador watcmag verujem povodom ovoga.
Ono što ja znam da vlasnici te firme pružaju jedan kvalitetan vid saradnje i ono što ja znam je da su veoma kvalitetni kaiševi.
Lično nisam imao loša iskustva, znam da i moderador Vladas ima jedan ali njegova iskustva ne znam!

Ne stizem da se javim a bas sam hteo da prokomentarisem.
Naime, posedujem (zahvaljujuci Angelu ;)) crni Kuki ajkulin kais i odusevljava me kombinacija karakteristika, za koje nisam ocekivao da cu zateci na istom mestu - kais je vrlo elastican (posto jedan od slojeva kaisa i jeste od kaucuka!), zatim je vrlo izdrzljiv i izgleda netaknuto, kao i prvog dana a opet - vrlo je mekan i udoban, cime bas podseca na prave kroko kaiseve!
Dakle - iz mog iskustva - jedva cekam da kupim sledeci Kuki kais :top:!

@raketa-paketa - savetujem ti da poslusas dragona, simu hrabrog i Marka 5 i da vratis kais uz pretnju trzisnom inspekcijom. Nadam se da si sacuvao racun, mada bih na tvom mestu pisao Kukiju cak i da nisi sacuvao racun! Verujem da su dovoljno dobra firma da ne bi upropastili ime zbog jednog kaisa.

Ja prosto ne mogu da verujem da se to njima dogodilo. Kuki narkvice, kaisevi, su odlicnog kvaliteta. Ja ih imam nekoliko, i stvarno su jedne od najboljih. To je stara slovenacka firma, i bas je prepoznatljiva po odlicnom kvalitetu. Inace moj prijatelj zna trenutnog vlasnika. I nedavno mu je rekao nesto, sto moze imati veze sa ovim slucajem. Naime, vlasnik se zalio mom prijatelju da su im poslednjih meseci dobavljaci slali vrlo losu kozu za kaiseve. A sve pod pritiskom mnogo vecih proizvodjaca iz austrije i nemacke. Posto je Kuki poslednih godina ogromnu kolicinu svoje proizvodnje izvozio upravo u ove zemlje.
Inace, sto se tice reklamacije: samo treba da se obrati direktno proizvodjacu, bice sigurno poslada druga narukvica i poklon!

Back