Kupovina sata do 250 eura

dragance

New member
Molim da mi pomognete pri kupovini sata do 250 eura.
Po mogucstvu kompletno crni sat, da ne bude ni sportski ni preterano elegantan, nesto izmedju.
Neka dobra marka Tissot, Seiko, ....

Dobro dosao na forum.
Bilo bi dobro da napises da li hoces automatik, kvarcni, hronograf...
Mozda i da postavis neku sliku sata koji ti se svidja, da bi znali od cega da krenemo.
Pogledaj ovaj, automatik, Seiko
Seiko SNZH55K1

Svidja mi se sledeci sat po obliku i narukvici nesto slicno ovom satu.Moze kvarcni ili automatic.Race 3271660125 Sector

img_30354.jpg

HVALA

Last edited by a moderator:
Ako uveličaš sliku sa linka koji si postavio videćeš da ''ispisuje'' datume.
Kupiti ga upravo sa sajta koji si linkovao.

Da li ima koji bolji model do 28.000 rsd da je kompletno crni, da nije sportski i preterano elegantan nesto izmedju?

Seiko Tissot neka doba marka...
HVALA HVALA

Ja da uzimam, odlucio bih se za jedan od ova dva, i to najverovatnije za Seiko, posto imam slican Tissot. Festinu bih preskocio.
seiko-chronograph-military-watch-snn233p1-black-1101-13-citytime86@10.jpgTissotT91141631.jpg

Za te novce dobar je i Seiko SRP157K1
Inače, moderan sat, 45mm sa krunicom, novi Seiko mehanizam 4R36, mogućnost navijanja, haking funkcija.....po meni sjajna kupovina, za te pare teško nešto bolje da ima. E sad da li čovek možda želi hrono...to je već druga stvar.
Potpisujem.

Hvala Vam drugari Definitivno SEIKO :) Moram da suzim izbor sta je najbolje do 250 eu- 28. 000 rsd od SEIKO?
BESKRAJNO HVALA

Nema na cemu.Zbog toga smo ovde. :)
Tesko da u tom cenovnom rangu ima nesto bolje od Seika.Eventualno mozda neki prelepi Orient,ali nema zvanicnog distributera kod nas a nemoj da se cimas preko on line kupovine u inostranstvu.

Ima Citizen u tom cenovnom rangu, ali ne bih zeleo dodatno da ga zbunjujem. Svi znamo kako je to kad ne mozes da se odlucis za sat.

Back