Kupovina sata... Pomoć

new bee

New member
Kao prvo, hteo bi sve da Vas pozdravim, pre nego što sam postao član, čitao sam nekoliko dana Vaše komentare i saveti novim kupcima, i, mislim da sam na pravom mestu.

E sad, kupio bih sat, klasičan,možda urban, mada nije obavezno, kožni kaiš, , eventualno platneni, ako baš ima ok sa metalnim, nije problem kupiti kožni... gledam da može da se nađe sat do 100EUR, mada, mogao bih i do 200 da idem.za početak mislim da je kvarcni ok.

Ovo su modeli koji su mi interesantni, pa bih Vam bio zahvalan na savetu, hvala unapred:)

Festina Classic F16486, u tri boje je...

Hector H - 665338

PULSAR PXDB59X1

to je to...otprilike.... sat bi trebao da je osrednje veličine do vvećih, ako mate još predloga slobodno pišite:)

Last edited:
Hvala na citizen satovima,lepi satovi, nema šta. Meni je nekako Festina baš legla, na prvi pogled, nisam limitiran novčano, gledao sam i Orient satove, neznam, u toku sledeće nedelje ću probati što se bude moglo naći po radnjama, zasad je ova Festina izbor.

Darko je predlozio odlicne satove,a od tvog izbora definitivno Festina,pogledaj po forumu dosta je pisano o satovima u tom cenovnom rangu,dobrodosao.

E baš sad pričam sa prijateljom...u vezi pulsara ali i Lorusa...kaže, lorus je isto seikov podbrend???? komplet Seiko, sklapa se u Hongkongu, pod nadzorom japanskih inženjera??? ako neko može da potvrdi, ima strašno jeftinih Lorus satova, a pritom deluju ok...

ovako nešto ...... dajte pomagajte:)

Screenshot by Lightshot

Last edited by a moderator:
Aj' da i ja potvrdim da je Lorus o.k. za te pare.
Ne bih se inače javljao (dovoljno je što je Rus aminovao :)) ali morao sam jer si baš izabrao model koji se i meni veoma dopada

Kg9Zcoc.png

delom zbog profesije, delom valjda i nasledjenim genima, imam malo smisla za estetiku, obišao sam danas, posle posla, par radnji i zlatara, i evo utisaka.

Napominjem, da , bar za mene , estetika se najbolje ogleda u jednostavnosti:)

citizen
Screenshot by Lightshot
jednostavan, do kraja precizan sat, ne razumem se u kvalitet, ali, dovršen sat, u svakom pogledu, ne deluje ni najmanje fabrički, a opet, japan se vidi u njemu, neznam ni je li sklopljen u Japanu, ali, ima nešto...ukratko, kandidat za kupovinu:)

Jacques Lemans
Screenshot by Lightshot

solidan satić...ne ostavlja utisak kao citizen, ali, svakako bolji od Festine..bar meni

Festina
Screenshot by Lightshot

moj prvi favorit...ako je švajcarac i vidi se vala, sat nije na šta liči na slici

Lorus
Screenshot by Lightshot

jeftin, jednostavan, ipak, ne i prenabudžen, mislim, da više nudi nego što cena prikazuje
ono što tražim, skroman sat, neprimetan, a opet efektan..

Pulsar
Screenshot by Lightshot

lepši od Lorusa, doteraniji, lepša izrada, mada, mislim da su oba industrija:)

satove ću još pogledati ove nedelje, pa idem na odmor:), uglavnom , kupujem sat do kraja avgusta, ako bih sutra kupovao, Citizen bi uzeo, tu priče nema:)

PS izvinite na smaranju:)

Iskreno da ti kazem meni se taj model Citizena ne svidja bas previse, ali definitivno je najbolji i najkvalitetniji sat od izdvojenih.

Ovu festinu sam ranije gledao, na slici izgleda dosta bolje nego uživo. Ja bih je preskočio, može mnogo kvalitetnijih satova da se nadje za te pare.

googlam na poslu,xexexe, ovaj citizen, sad nemogu sliku da stavim, model je Citizen AW1060-08E, to je to....nema više traženja, odgovara...samo još jedno pitanje...Sense watch webshop...kako funkcioniše, koliko se čeka, imaju li igde radnju u BG. idem na odmor, mali je moj za cirka 3 nedelje...

Imas radnju u beogradu u knez mihajlovoj, samo sto u radnji imaju samo Casio satove, sve ostalo moras da porucis da donesu, i to obicno traje dan, ako ga imaju na stanju.
Mozes i da porucis da ti posalju sat na kucnu adresu.

Evo i slika sata
Citizen-AW1060-08E-2.jpg

Back