Kupovina Sea Gull-a

gdin Branko

New member
Dobro vece svima!
Interesuje me da li je neko imao iskustva sa kupovinom pomenutog brenda,tj. narucivanjem sata-da budem precizniji. Ukoliko da-voleo bih da posalje link kako bih pogledao ponudu. Video sam jedan na KP i cena je,ako se ne varam,oko 80-ak e. Realno ili mnogo? Imaju zaista na oko lepe modele,a sto se kvaliteta tice-stvar srece(koliko sam uspeo da procitam iskustva ljudi sa kineskim satovima). Clan Zma ima sjajnog diver-a,ali su meni za oko zapali njihovi dress satovi.
Ukoliko imate proverene sajtove za narucivanje Sea Gull satova(osim US Sea Gull)-bio bih vam zahvalan.
Pozdrav,
Branko

Postovanje!

Dragon King je kupljen na njihovom oficijalnom sajtu, moze se naci na google.com, 1963 sam uzeo na watchunique.com

Oba sajta su u redu i sve je odradjeno perefektno.

Zeljko

zma,koliko si platio svoj Dragon King sat?
Iskreno,nemam pojma o tom satu niti me je nesto zanimalo,ali je stvarno prelep sat.

Ciao! Placen je 238 USD. Iskreno, za taj novac, izvanredan sat!!! Na zalost ne dobija dovoljno vremena na mojoj ruci ali mu to ne smeta da bude izvanredan sat! :)

DrAgod, svaka cast na odabiru! Jako lep dress sat... Zaista,Sea Gull ima neke prelepe modele(slim line posebno). Reci mi preko kog sajta si narucio? Jedva cekam prezentaciju iz prve ruke!

Back