Laco na akciji

Milanche78

New member
Na WUS forumu sam clan vec dugo (otprilike koliko i na svetsatova), i tek od nedavno sam otkrio akcije poklanjanja satova na Public forumu ( uglavnom sam posecivao Affordable podforum).
Elem, nedavno je bila akcija od Laco kompanije i sada svim ucesnicima nude popust 20%+ besplatni shiping, pa sam ja racunao da bi me Pilot Miyota Type B brown
Automatic; matt finished stainless steel case, diameter 42 mm, height 12 mm, Mineral crystal, waterproof up to 5 ATM;
Display of, hour, minute and center seconds, automatic movement and brown leather strap with rivets .High quality watch box with zipper.

izasao
198-20%=158-19%VAT=128€
naravno bez carine i PDV-aMada i ovaj mi je extra

Code:
[URL]https://shop.laco.de/en/pilot-watches/Pilot-42-manual-winding.html[/URL]

mada je i skuplji ~250€

Sta mislite o ovoj ponudi?

off topic
Samo da dodam da ova ponuda važi samo za 266 članova WUS foruma koji su učestvovali u Laco nagradnoj igri i ni za koga više. WUS proslavlja... hmmm, pa nešto :laugh: ... tako da je u toku velika nagradna igra koja će se završiti krajem juna. Dodatne informacije potražite ovde http://www.svetsatova.com/forum/f67/off-topic-chat-zez-soba-2278-57.html#post35020

on topic
Laco sa miyota mehaizmom predstavlja solidnu kupovinu i bez tog popusta a sa popustom od 70€ (ukoliko zaista dobijaš toliki popust) predstavlja odličnu kupovinu.

Pozdrav

Moj savet ti je da ne računaš popust na svoju ruku već da, ukoliko nisi, pošalješ mejl proizvođaču sa upitom kolika je krajnja cena sata sa svim popustima.

Pozdrav

Onda kupi sat. Za ~135e, kada se uračunaju carina i porez, dobijaš odličan sat sa dekorisanim miyota mehanizmom. Po meni, ovo je ponuda koja se ne odbija.

Pozdrav

Pa opet će te sat izaći jeftinije nego li da ga kupiš bez popusta. Obrni okreni radi se o dobroj prilici koju ne bi trebao da propustiš ukoliko ti se dopadaju Laco satovi.

Pozdrav

Dobio sam potvrdu konacne cene, koja bi iznosila
xxx€-19%VAT-20%+ free shipping, tako da je to ok, jos kad bi slali obicnom postom,a ne preko kurira.
Ps
Ponuda vazi za sve modele koji su u ponudi.

​Nesto mi pada na pamet, ako ima zainteresovanih, da narucimo grupno (nema ogranicenja) i podelimo troskove speditera (mislim da su fiksni, uzeo 1 sat ili 10), to ne bi bilo lose! :)

Ovako, ja sam od sutra van Beograda, vracam se oko 10-og jula, a ova akcija traje do 15-og. Ako ima zainteresovanih, da se organizujemo za grupnu kupovinu, javite se na pm u tom periodu. Poz

Konacno, svi detalji
sat kosta
xxx€ - 19VAT - 20%
shipping je besplatan, ali ide preko kurira (Fedex), sto znaci spediciju i obavezno carinjenje, jos ~30% na cenu + fiksni troskovi spediteru. Ja sam za sebe, nisam siguran da cu da narucim, jer bi me najjeftinija Miyota kostala od 128€, pa jedno 220€, eventualno, ako je jos neko zainteresovan, pa da se podele troskovi speditera.

Spedicija oko 50€+ obavezni porez+carina, odnosno, sa porezom i carinom
(128+15%)+18%=173€
i na to ide i spedicija, ako je 1 sat, onda full, ako su dva 1/2, tri 1/3.....

Carina je 10% a ne 15 kao što si naveo u svojoj računici. Sa porastom vrednosti sata ili paketa rastu i troškovi špedicije pa tako ako pretpostavimo da će troškovi FedEx-a i špedicije za jedan sat iznositi 50€, onda će za 2 sata biti barem 70€. Dakle, ušteda nije velika sa tom podelom troškova. Kao što sam već napisao, mislim da je ovo odlična prilika da po daleko nižoj ceni od regularne dođeš u posed odličnog sata a na tebi je da odlučiš da li ćeš iskoristiti ovu priliku ili ne.

Pozdrav

Pa ne znam nikad nisam imao posla sa kurirskim sluzbama i spedicijom licno, ali sa citao po raznim forumima, i izvukao zakljucak da oni isto naplacuju za 1 kom i za vise, te da se najmanje isplate jeftine stvari u manjoj kolicini!

Meni je ovaj sat prelep inace obozavam avijaticarske satove. Da je cena ukupno 130 evra pa odmah bi ga uzeo ne bih ni sekundu razmisljao.E sad se ne razumem u te posiljke kako to ide,koliko drzava uzima i na kraju da me sve to izadje preko 200 evra hmmm:wacko:.Ako moze da se izboksuje neka povoljna varijanta bio bih zainteresovan...

Na zalost drzava puno uzima. To je stvarno previse, ali je tako. Ne znam samo da li imate nekoga napolju da preko njega narucite. Iskreno za 130e ovo je, po meni, vise nego odlicna kupovina.

Back