Landeron 48

tolarbo sat ostavlja bez daha, neverovatno, izgleda kao da je nov.
ja bih stavio neki kvalitetni crni kroko sa crnim stepom, kombinacija zlato i crni kroko je dobitna ;)

Ovaj sat izgleda sjajno u bukvalnom smislu reci ;). Sve cestitke za restauraciju.
Narukvicu treba probati, mozda cak i neka tamno teget, ili tamnija bordo.

Ljudi to je tolarbo stavio slike novog sata pa sada provocira :no:
Nevjerojatno izgleda sat! A unutra jos bolje.
Da ponovim,Simovic vam zlata vrijedi!!! Ne majstor zanata nego majstorcina!Ali znate to vec cim mu povjeravate svoje ljubimce. :)

Ja ozbiljan za ove narukvice a vi odmah hoćete kožu da mi skidate. :(

Tolarbo, postavi još par slika sata i mehanizma ako imaš. Ovo je prosto prelepo. :)

Nemam vise, ali bice ih cim nabavim neku finu narukvicu. Mogu jedino da postavim fotografiju koju je Simovic uradio - sta kaze aparat o amplitudi rada, i koliko je odstupanje:

Attachments

• 0IMG_0705.jpg
    0IMG_0705.jpg
    100.2 KB · Views: 103
ja bi stavio crni kroko a i svetlo braon ume da legne mozda i bolje na ovakav sat,pa nabavi oba.ovaj sat to zasluzuje.moram i ja da pohvalim tog majstora ovakav rad jos nisam video.

Da da, sjajno izgleda sat. Zasluzuje obe narukvice. Nego jel ovo aparat pokazuje da mehanizam nema odstupanja?!

Nemam vise, ali bice ih cim nabavim neku finu narukvicu. Mogu jedino da postavim fotografiju koju je Simovic uradio - sta kaze aparat o amplitudi rada, i koliko je odstupanje:

^ ma mora da je Simovicu pokvaren aparat :p

Ma ne brini istestiracu ga ja, u svakom slucaju. Nego ne stizem ovih dana. Ali ako se pokaze ovo tacnim, da nema odstupanja. Onda cu dobro da razmislim sledeci put kada budem kupovao neki novi sat. Prosto se zapitam, jesu li Svajcarci ulagali jos u nesto osim u marketing!!

Back