Ljubav je rođena!

Sir Oliver

New member
Pozdrav svima,
Iskreno,nisam pre toliko obraćao šta stavljam na ruku (mislim na brend sata,funkcije,mehanizam itd.).
Ne mogu da kažem ni da sam imao puno satova (možda dva Fossil-a,jedan Swatch i jedno vreme dekin Longines).
Onda je pre jedno 10-tak godina bata "presavio" tabak i zapalio za Australiju (trbuhom za kruhom) :D
Da ne dužim previše,prošle godine je došao za moj rođendan i doneo bati "lep" poklon (ljubi ga bata).
Za sada moju "kolekciju" čini samo dole-prikazani ljubimac :)

5662400538_5c00266eae_b.jpg5661839695_cf00d400be_b.jpg

Sir Oliver, dobro nam došao na Portal i Forum! :)

Dobro izgleda sat! Da ne kažem moćno sa ovom koronom...
Daj još neku foku i iznesi nam lične utiske o ovom lepotanu!

Pozz! :ciao:

Hvala na dobrodoslici :)
Bata je kupio sat u nekoj radnji koja prodaje "pre-owned" satove.
Saznao sam da ga zovu Fat Lady zbog masivnog kucista (kao da se prejeo Big Mac-ova).
Kalibar je 3085,safirno staklo,100 metara pod vodom (nije dokazano,ronio sam samo 3 metra ;)).
Zaljubljen sam u njega,skidam ga jedino pred spavanje.
Deluje zaista mocno na ruci i stvarno je masivan.
5661824463_8e5e9f267a_b.jpg5661843271_3f70dec4f1_b.jpg5662396646_6e730d7ec5_b.jpg5662404200_49814968f3_b.jpg

Na moju žalost nismo se mogli susrest al ako opet budeš išao na Brač javi se i dam ti preporuke,uz to na neka mjesta možeš napomenut da smo poznanici i budu te još bolje gledali.
Na Braču sam živio 30 godina sad sam u Bjelovaru i zbog rođenja još jednog sina ove godine od izleta na Brač k mojima nema ništa al budu oni došli k meni a sljedeće ljeto moguće je da se i vidimo tamo.
Sretno s Rolexom!Prelijep je.

Na moju žalost nismo se mogli susrest al ako opet budeš išao na Brač javi se i dam ti preporuke,uz to na neka mjesta možeš napomenut da smo poznanici i budu te još bolje gledali.
Na Braču sam živio 30 godina sad sam u Bjelovaru i zbog rođenja još jednog sina ove godine od izleta na Brač k mojima nema ništa al budu oni došli k meni a sljedeće ljeto moguće je da se i vidimo tamo.
Sretno s Rolexom!Prelijep je.
Hvala puno.
Svake godine sa porodicom letujem u Bolu (ostao stan od roditelja).
Od Braca znam Supetar,Vidovu goru,Pustinju Blaca (prelep spomenik kulture),Murvicu i naravno Bol.
Vino Plavac je vam je prelepo,mozemo ga boze-zdravlja popiti zajedno sledece godine i "odmeriti" satove ;)

Ja više preferiram bijelo vino,tako da ćemo nazdravit uz najmanje dvije boce pa kud nas odnese!
:thumbsup:

Ma di mi nju spomene!
Nisam je jeo ima godina i više,kako da ne pune gradele.
Mislim da su ti tvoji ostavili fantastičan dar,nemoj nikad da poželiš prodat to što imaš u Bolu jer taj užitak na tom mjestu vrijedi neprocijenjivo.
:thumbup:

Ma di mi nju spomene!
Nisam je jeo ima godina i više,kako da ne pune gradele.
Mislim da su ti tvoji ostavili fantastičan dar,nemoj nikad da poželiš prodat to što imaš u Bolu jer taj užitak na tom mjestu vrijedi neprocijenjivo.
:thumbup:
Ne bih voleo da odem u off sa komentarima ali potpuno si u pravu.
Bol je rajsko mesto,more je toliko cisto da se vidi i do 30 metara dubine,ove godine je bas bilo toplo more.
Borova suma do plaze,plaza "milion" i Zlatni Rat kao cudo prirode.
Samo je preskupo,da nemam stan dole ne verujem da bi tako cesto isao i ostajao po mesec dana.
Mislim,pojedini traze i po 150 evra dnevno za najam apartmana...strasno

O.T. i ja: Supetar, dva puta tokom osamdesetih, i to zaredom, uz nekoliko poseta Bolu i Milni.

Sir Oliver, dobrodošao na forum i sve čestitke za izuzetan sat koji me je zaista ostavio bez daha. :congrats:
Sat je odličan, stanje sata je perfektno, i očigledno je da su se u toj prodavnici/servisu zaista pozabavili restauracijom tog sata sa obzirom da je polovan, mada je moguće da i nije bio toliko rabljen.

Nadam se da ćemo nastaviti druženje, jer iako imaš sjajan sat, šteta je da bude usamljen. Ostani sa nama i videćeš kako možeš da budeš bogatiji za još koji sat (i lakši za određenu svotu novca, ali to je manje bitno :D).

O.T.
Bol- 1989. god.
Eeehhh :cool:
Ehh, Bol '84 i 2011, Supetar '85 i '86, to su bila letovanja...

P.S. Moram da se malo našalim i da ti kažem šta mi je prvo palo na pamet kada sam video tvoj nick i sat:

Halo Bing, kako si? Kako brat? Čuj me, imam nešto za tebe, Rolex sat, polovan ali kao nov. Cijena? Sitnica? :lol:

Last edited:
Back