Louis Vuitton LV277

tolarbo

New member
Bas me interesuje vase misljenje o ovom satu: Louis Vuitton LV277

Attachments

• LV3880139203_1313c71273_o.jpg
    LV3880139203_1313c71273_o.jpg
    85.8 KB · Views: 157
Iskreno meni se svidja po izgledu

The Tambour automatic chronograph LV277 features an exceptional chronograph movement, symbolizing all the watch-making know-how of Louis Vuitton.

- Swiss Made
- 5-year guarantee
- Case diameter 41.5 mm
- Steel case, brown dial
- Alligator strap
- Movement: LV 277 caliber automatic chronograph.- Oscillations: 36,000/h. Certified chronometer.
- Chronograph function: measures hours, minutes and fifth of seconds
- Watertight to 100 meters
- Sapphire glass
- Hand and figures luminescent in the dark
- Date at 4:30

kakav li ga mehanizam pokrece to vec ne znam

Last edited:
meni se ne dopada.
zapravo, taj fancy unisex hermafroditski metrosexualni fazon mi je :bad: - nit je muski, nit je zenski, nit je sportski, nit je elegantan, a i, kao, sve je to odjednom... pravi sat za milana stankovica... :D
naravno, samo moje misljenje, ali sve u svemu - steta sto je ta masina zavrsila u takvom kucistu...

eh za milana stankova je onaj sto JK nosi a ne ovaj. naravno ukusi su razliciti ali vise mi vuce da je muski sat nego unisex:)
meni samo smeta sam naziv sata i nista vise. zamisli samo da na njemu stoji ime nekog drugog brenda...sasvim drugacija prica

meni se ne dopada.
zapravo, taj fancy unisex hermafroditski metrosexualni fazon mi je :bad: - nit je muski, nit je zenski, nit je sportski, nit je elegantan, a i, kao, sve je to odjednom... pravi sat za milana stankovica... :D
naravno, samo moje misljenje, ali sve u svemu - steta sto je ta masina zavrsila u takvom kucistu...
+1

Apsolutno se slazem sa Simom, a sat je skroz nedefinisan i previse debeo koliko se sa slike moze videti.
Zenith je sigurno unutra posto pripadaju istoj grupi (LVMH).

Moj savet je da se ugledaju na Cartier, Bvlgari i Chopard ukoliko zele da se pozicioniraju visoko. Drugim recima kompletni in-house mehanizmi, u suprotnom ce se samo utopiti u masu modnih wannabe high-end/luksuznih satova.

Pozdrav.

ime i da ne komentarisem... :D narocito mi se ne svidjaju ti linkovi za kais... valjda mi najvise zbog njih sat deluje kao neki hermafrodit...

Govorim samo o izgledu. Sam brojčanik mi je o.k.
Sve drugo (debljina kućišta,lugovi,ime...) mi se ne dopada.

Mislim da u potpunosti prati današnje modne trendove i da sasvim odgovara stilu muškaraca koje je sima hrabri najbolje opisao, fancy unisex hermafroditski metrosexualni fazon, a koji je danas poprilično zastupljen te stoga verujem da će naći put do velikog broja kupaca.

Da li se meni dopada i da li bih ja to kupio? Hell NO.

Vladan Stevanović said:
Moj savet je da se ugledaju na Cartier, Bvlgari i Chopard ukoliko zele da se pozicioniraju visoko. Drugim recima kompletni in-house mehanizmi
Pa pored in-house, ovi proizvođači u velikoj meri koriste i ETA mehanizme. Mislim da Louis Vuitton ni ne treba da bude pored jednog Choparda i da mu je mesto baš tu gde jeste, među masom modnih wannabe high-end/luksuznih satova.

Mislim da im ne treba in-house mehanizam kada u svojom grupaciji imaju jedan Zenith. Jer bolji in-house mehanizam nece napraviti.

Back