Magrette satovi - Made in New Zealand

Zagor

Super Moderator
Staff member
mag00.jpeg

Dion Wynyard McAsey 90-tih osniva svoju firmu u Oklandu, Novi Zeland. Na Dionovu ljubav prema satovima utica njegov stariji brat i Dion kao klinac sa 7-8 god. oboljeva od SATITISA (mala šala). Posle smrti svog brata pokrece brend MAGRETTE. U svoje modele ubacuje Japanske i Svajcarske mehanizme Miyota i ETA.

Slede slike satova:
mag.jpg mag1.jpg mag2.jpegMagrette-jake-m11.jpg

mag4.jpeg Magrette-Taniwha-21.jpg mag5.jpeg

magrette-kia-kaha-be-strong-limited-edition_5.jpg magrette-kia-kaha-be-strong-limited-edition_1.jpgmag3.jpeg

Zanimljivi satovi, homage panerai-a, ali svidjaju mi se ti maorski motivi, s'obzirom da sam veliki ljubitelj
griffith_tire_cover.jpg
Zagore, jos jednom svaka cast:congrats:

Hehhehe zagor , jos samo nisi predstavio satove iz Papa nove gvineje:) Svidja mi se tvoj rad i ideja:)

Gde sve izbunaris ovo,da mi je znati... :D
Uvek me je fascinirao Brazil u svakom smislu,pa vidi ako mozes da nam das informacije o tamosnjem casovnicarskom umecu. :D Ozbiljan sam. :)
Cestitke,druze!

Magrette Taniwha.. Ako se mene pita, sat sa najljepsem kucistem koji ima kupiti za $6k. :congrats:
Holy Grail material. :adore:

Andrew Biggs je pravi majstor!

Step-1-outlines-teeth.jpg

Step-2-gold-set.jpg

Step-3-gold-hammered-in.jpg

Step-3a-all-gold-hammered-in.jpg

Step-4-stoning.jpg

Step-4a-all-stoned.jpg

Step-5-outlines-recut.jpg

Step-6-detail.jpg

Step-7-burnishing.jpg

tani-12.jpg

tani-1.jpg

tani-2.jpg

tani-3.jpg

Last edited:
Zagore jedna mala sugestija:) Naravno ako si u mogucnosti:) Mene bi zanimalo , verovatno i ostale , okvirna cena satova koje predstavljas:) Npr. najskuplji model oko 1000 , najjeftiniji 400...ili tako nesto:)

Zagore,stvarno dajes veliki doprinos forumu,a pogotovo sto nas iznenadjuses otkrivanjem manje poznatih,ali animljivih svetskih brendova.

Hvala.Sto se tice cena pojedinih modela,probacu da nadjem ali za pojedine je tesko ponekad cak i za tekstove osim slika.Ali probacu da iskopam.Sto se tice zemalja kao sto su Brazil,Burkina faso ili Papua Nove Gvineje probacu ali bice to vrlo tesko. Pozdrav svima

Sto se tice zemalja kao sto su Brazil,Burkina faso ili Papua Nove Gvineje probacu ali bice to vrlo tesko. Pozdrav svima

Trazi gazda-Vladanu da te posalje na sluzbeni put :D

Keep up the good work!!

Al su rezbareni, ko dvocevke iz Ferlaha :D

MAGRETTE Moana Pacific Professional
Wr 500m/1650ft
Safirno staklo
Miyota 9015
Usrafljujuca krunica
C3 premaz
Keramicki bezel
Cena- Celicni 545$, Crni PVD 575$, Zlatni PVD 595$

MAGRETTE Moana Pacific PROFESSIONAL 02.jpgMAGRETTE Moana Pacific PROFESSIONAL 01.jpgMAGRETTE Moana Pacific PROFESSIONAL 03.jpg

Ovi "profesionalni" modeli su sasvim ok sa cijenama.
9015 Miyota i 500m u "Panerai" kućištu je prilično primamljivo za 545$!

Back