Mala pomoc?

Sensei

New member
Potpuno sam odusevljen sajtom i forumom, stvarno vrhunski odradjen!;)
Nov sam clan pa nisam siguran da sam pitanje postavio na pravom mestu?
Hocu da kupim sat, pa su mi za oko zapala dva modela.
E sad da imam para kao sto nemam lako bih nasao ono sto trazim, a posto para nema jedva sam iskopao ove sa pristupacnom cenom.
Zelim vase misljenje u vezi ova dva modela, kao i preporuku za neke koje vi znate a da imaju slicnu cenu...;)
Po slikama ova dva modela videcete kakve satove volim pa mi na osnovu mog ukusa (samo izgleda posto se u satove uopste ne razumem)dajte neke vase preporuke...
Prvi ciji mi se izgled strasno svidja::woohoo:
http://www.satovi-online.com/catalog/amw7047a-p-16.html

i drugi(link sam postavio samo da bi videli kakve satove volim)
http://www.satovi-online.com/catalog/mdv7007a-p-1286.html

Takodje bih vas zamolio da mi oprostite na mom totalnom nepoznavanju satova i td.
ps: dobro znam da za ovu cenu tesko moze nesto dobro da se nadje, ali ipak vi bolje znate...;)
Unapred zahvalan...

edit:
Izvinjavam se sto pitam ovde, ali u medjuvremenu sam nasao sajt sa Vostok satovima koji su veoma povoljni pa me zanima kakva je to marka, kao i iskustva ako je neko narucivao (vrsta placanja, pouzdanost...) sa ovog sajta www.vostok-watches.com
www.vostok-watches.com

Da,i meni se svidja ovaj drugi sat.I ja nisam neki poznavalac satova pa sam zato i pitao Vladana da li da kupim taj sat ili,recimo,ovaj
MDV_302_1A_145x200-397c128465802f5e8489a40866c45591.jpg

A moze i ovaj,sta vi mislite?

Znam da za ove pare ne mogu dobiti neki kvalitet,ali trenutno toliko mogu da izdvojim za jedan sat.

Veliki pozdrav,nadam se brzom odgovoru i komentarima
MDV_104_1A_145x200-da615c01f5bc0b9bf540ec4e795c9a47.jpg

Last edited by a moderator:
Bolton koji je to model Casia? Mislim na ovaj bez stoperice?

Izvinjavam se sto pitam ovde, ali u medjuvremenu sam nasao sajt sa Vostok satovima koji su veoma povoljni pa me zanima kakva je to marka, kao i iskustva ako je neko narucivao (vrsta placanja, pouzdanost...)

Sto se Vostoka tice mislim da su to jako dobri kao i u ostalom svi ruski satovi i imaju dugu tradiciju zasnovanu na proizvodnji satova za vojne potrebe bivseg SSSR, Imam jednog Vostoka starog cca 50 god i jos radi ko nov. Kad bi birao izmedu japanskog quartz sata i ruskog mehanickog izabro bi ruski mehanika je ipak mehanika ;)

Ma i ja to mislim, nego ako su dobri zasto im je cena tako niska 69-74 eur. Nemojte pogresno da me shvatite meni takva cena odgovara, ali to je stvarno niska cena...
Jos jedno pitanje automatic self winding ili manual winding?

To je Duro200,ovaj bez stoperice.Cena je oko 6200din,cini mi se,nisam siguran.E sad,ja volim ovakav izgled sata,a kakvog je on kvaliteta stvarno ne znam jer i nisam neki poznavalac satova.U principu,dopada mi se sportski izgled, sto Casio svakako jeste.
Evo jos nekog mog izbora
To je Edifice
EF_503L_1A_145x200.jpg

Odlican sat i to sa svajcarskim mehanizmom, safirnim staklom, samo
nevidim cenu nebih rekao da je bas jeftin. Neznam kako mislis da ga kupis-preko interneta(moras da platis transport) ili u prodavnicama(ima i u skoplju MK) al imas 19% popusta za pdv u Nemackoj(ovo je sajt nemackog distributera).
Sto se tice Casia ovaj poslednji mi je najlepsi.

Sensei wrote:
Potpuno sam odusevljen sajtom i forumom, stvarno vrhunski odradjen!;)

Hvala, hvala :)

Prvi ciji mi se izgled strasno svidja::woohoo:
http://www.satovi-online.com/catalog/amw7047a-p-16.html

Ako ti se ovakav izgled sata svidja, onda imaš moju preporuku, jer ćeš teško pronaći sat sa ovim brojem funkcija i tako niskom cenom.

edit:
Izvinjavam se sto pitam ovde, ali u medjuvremenu sam nasao sajt sa Vostok satovima koji su veoma povoljni pa me zanima kakva je to marka, kao i iskustva ako je neko narucivao (vrsta placanja, pouzdanost...) sa ovog sajta www.vostok-watches.com
www.vostok-watches.com

Štaka je već napisao odgovor sa kojim se u potpunosti slažem. Inače taj prodavac je pouzdan, ja sam naručio jedan sat preko njega. Cena transporta je takođe bila povoljna, oko 13 EUR.

Takođe preporučujem da pogledaš sledeću temu o Candino satovima koji su takođe jeftini:

http://www.svetsatova.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=3&func=view&id=1189&catid=21#1189

Pozdrav,
V.S.

Sensei wrote:
Ma i ja to mislim, nego ako su dobri zasto im je cena tako niska 69-74 eur. Nemojte pogresno da me shvatite meni takva cena odgovara, ali to je stvarno niska cena...
Jos jedno pitanje automatic self winding ili manual winding?

Reci mi koji sat si konkretno gledao po toj ceni, kako bih mogao da ga prokomentarišem?

Inače ja preferiram da je kombinacija (automatski+ručno navijanje), ali ako bih birao onda bih odabrao u zavisnosti od toga koliko često ga nosim: ako ga nosim svakodnevno onda definitivno automatik, ako ga nosim povremeno onda 'navijač' (ručno navijanje) jer ne moram da ga treskam da bi se navio (u slučaju da nemam kutiju za navijanje).

Pozdrav,
V.S.

bolton wrote:
To je Duro200,ovaj bez stoperice.Cena je oko 6200din,cini mi se,nisam siguran.E sad,ja volim ovakav izgled sata,a kakvog je on kvaliteta stvarno ne znam jer i nisam neki poznavalac satova.U principu,dopada mi se sportski izgled, sto Casio svakako jeste.
Evo jos nekog mog izbora
To je Edifice
EF_503L_1A_145x200.jpg

Ja bih ti predložio ovaj sat jer najozbiljnije izgleda a ima sportski i elegantan izgled u isto vreme. Takođe onaj prvi hronograf mi se takođe sviđa, ali ima gumenu narukvicu pa nije baš za svaku priliku.
U svakom slučaju uzmi koji god ti se svidi, što po izgledu što po funkcijama, jer za tu cenu definitivno ne možeš pogrešiti, naprotiv Casio satovi su jako kvalitetni i siguran sam da će te služiti dugo godina.

Pozdrav,
V.S.

Nemojte se zeznut,pogledajte si koji mehanizam se nalazi u Vostoku,ako se ne varam neki modeli nemaju njihove mehanizme vise nego kineske ali nisam siguran.Kupujte provjerene dugotrajne ruske mehanizme a ne svaštare koje se danas prodaju pod ruske satove.

Au Vladane taman se odlucim a ti me zaintrigiras nekim novim satom...:laugh:
Sad sam opet u dilemi.
Mnogo mi se svidja ovaj Casio ali mi nekako cudno, ima gomilu stvari ali cena je bas smesna...
To je kao da kupis odlicnog fudbalera koji sve ima za male pare:laugh:
Ali vi momci bolje znate, tako da cu vas da poslusam...;)
ps: Vladane koji je to sat na tvom avataru?:woohoo:

Back